Voinţa Lupac, fără noroc în faţa Aurului Brad

Echipa de fotbal Voinţa Lupac n-a avut noroc în cea de-a patra etapă a playout-ului Ligii a III-a. Aflată pe primul loc în seria a 7-a, formaţia cărăşeană a pierdut meciul disputat acasă contra ocupantei locului trei, Aurul Brad. Voinţa şi-a creat o mulţime de ocazii, dar a fructificat doar una: în minutul 28, Manu Jinga a deschis scorul cărăşeni. În repriza secundă, Lupacul a continuat seria ratărilor, iar Aurul a marcat de două ori, prin Mihai Leahă (68) şi Iulian Tecsi (90+1). S-a terminat 2-1 în favoarea echipei din Brad. Un rezultat care nu reflectă raportul de forţe din teren, spune antrenorul Voinţei, Adrian Enăşescu:

“Este frustrant că am pierdut acasă cu Aurul Brad, în contextul în care am avut foarte multe ocazii pe toată durata jocului. Am reușit să deschidem scorul, ca la final să fim învinși. Ca un exemplu, oaspeții noștri au început jocul, au avut lovitura de începere – iar prima ocazie am avut-o noi în secunda 30. O ocazie monumentală, a scos portarul de sub bară. Iar şirul ocaziilor a continuat pe tot parcursul jocului. Consider că am avut o atitudine bună vizavi de joc, ne-am creat ocazii, am construit. Din păcate, ca și la jocul cu Pandurii, am pierdut acasă. Cred că la finalizare, în fața porții, am avut de suferit. Îmi pare rău că nu am reușit să ne distanțăm în față, acolo, era o ocazie bună, dar am ratat-o. Sperăm să revenim mai puternici, cum am făcut-o de fiecare dată.
Trebuie să ținem capul sus, e înfrângerea noastră, cum de altfel au fost și victoriile. Sunt convins că vom reuși etapa viitoare să ne spălăm din păcate, ca să spun aşa. E fotbal, se întâmplă la toate echipele și nici pe noi nu ne ocolește, se pare, ghinionul”
, a declarat Adrian Enăşescu.

Deşi a pierdut acasă, Voinţa Lupac rămâne pe primul loc în playout-ul seriei, pentru că şi urmăritoarea Jiul Petroşani a cedat acasă cu acelaşi scor, 1-2, în faţa Retezatului Haţeg. În etapa următoare, pe 29 aprilie, “croaţii” lui Adrian Enăşescu vor fi oaspeţii echipei din Haţeg.

foto: arhivă

Cele mai citite

Related Articles