Voinţa Lupac, fără noroc cu echipele din Bănie. Cărăşenii au pierdut şi contra celor de la FCU Craiova 2

Liga a III-a de fotbal a programat în weekend jocurile etapei cu numărul 5 – rundă în care Voinţa Lupac a primit acasă replica echipei FCU 1948 Craiova 2. Din păcate, cărăşenii n-au găsit cele mai bune soluţii ofensive în faţa unei echipe oltene care s-a apărat disciplinat şi a contraatacat periculos ori de câte ori s-a ivit ocazia.

Oaspeţii au deschis scorul pe finalul primei reprize, dar Voinţa a restabilit egalitatea chiar după pauză, prin golul semnat de Stoia. În continuare, Lupacul s-a aruncat în ofensivă, căutând golul victoriei – iar oltenii au profitat de breşele din apărarea gazdelor şi au mai marcat de două ori. Voinţa Lupac – FCU Craiova 2, scor final 1-3. Un rezultat nedrept, după aspectul jocului, a apreciat după meci antrenorul cărăşenilor, Adrian Enăşescu.

“Rezultatul nu a fost cel dorit de noi, în schimb cred că am făcut reprize bune – chiar şi prima, unde am intrat la pauză cu 0-1 după acea greşeală din minutul 45. Am avut oportunităţi, din păcate cred că lipsa jucătorilor de bază şi-a spus cuvântul. Am avut trei jucători care n-au făcut parte din primul unsprezece şi probabil aceasta a fost una din cauzele înfrângerii. Nu ne-am putut baza pe căpitanul Danci, suspendat la două galbene din etapa de la Jiul, şi nici pe Giurică, în urma unei accidentări la gleznă. Avramovici a acuzat şi el o uşoară accidentare după meciul de la Petroşani. Am forţat cu el, dar din păcate nu am reuşit să preluăm conducerea după ce am egalat.
Cred că am dominat în joc, mai ales a doua repriză a fost clar, doar că apoi am primit două goluri pe final de joc, la două nesincronizări – şi asta a fost. Cei de pe bancă au intrat şi au adus un aport bun, dar nu a fost suficient. În etapa următoare jucăm tot acasă, cu Gilortul Târgu Cărbuneşti. Un meci foarte greu, cum sunt toate, de altfel. Important e să avem noi linişte la echipă, să fie şi jucătorii mulţumiţi, pentru că au şi ei dreptatea lor. Avem restanţe salariale şi cred că asta probabil afectează şi starea de spirit, şi pregătirea – dar conducerea clubului trebuie să aibă grijă şi de aceste aspecte.”

Aceasta a fost cea de-a doua înfrângere suferită de Voinţa Lupac pe teren propriu în actualul sezon. Primul eşec de acasă a venit chiar în runda inaugurală, când formaţia cărăşeană a cedat cu 1-5 în faţa celeilalte echipe din Bănie, CSU Craiova 2. După cinci etape, Lupacul ocupă locul 9 în serie, cu doar 3 puncte în cont.


Voinţa Lupac: Mereu, Stoia, Săndescu, Banac, Marius Musteţa, Ivaşcu, Canea, Takenori, Marian Musteţa, Jinga, Nicu. Antrenor Adrian Enăşescu

Cele mai citite

Related Articles