Voinţa Lupac a pierdut duelul cu Viitorul Şimian. Adrian Enăşescu: “Suntem obligaţi să câştigăm cu CSO Turceni”

Echipa de Liga a III-a Voinţa Lupac rămâne fără puncte şi după cea de-a doua etapă a noului sezon. Pe stadionul din Severin, fotbaliştii cărăşeni au înfruntat formaţia Viitorul Şimian, care s-a impus cu 3-1. Echipa din Mehedinţi a deschis scorul în minutul 12, iar Voinţa a egalat în minutul 39, dintr-un penalty transformat de Cristian Danci. Şimianul a luat toate punctele, graţie dublei reuşite de Robert Eshun în minutele 62 şi 90+2. De remarcat că Lupacul a terminat meciul în 10 oameni, Gărlea fiind eliminat în minutul 88. Voinţa a plătit pentru greşelile personale şi lipsa de inspiraţie la finalizare, crede antrenorul cărăşenilor, Adrian Enăşescu.

“Pe final, gazdele s-au desprins, noi fiind în inferitate numerică. Cred că am fost puțin naivi, am simțit că putem egala, am atacat continuu. Cred că nu am avut răbdare și asta ne-a costat. Am lăsat spații – de altfel, a fost un joc deschis de ambele părți, s-a jucat cu garda deschisă, cu multe ocazii. Putem trage concluzia că, dacă eliminam anumite greșeli personale, care practic le-au ținut în joc pe gazde, şi n-am fi ratat atât de mult, altul putea fi rezultatul. E greu să câștigi un joc când ratezi atât de mult. Cred că lipsa de concentrare la finalizare și-a spus cuvântul în acest meci. Putem lua partea bună a lucrurilor, pentru că jocul a arătat mult mai bine față de cel cu formaţia din Craiova, care a fost un adversar foarte puternic.
Cred că putem să ne revenim. În jocul ce urmează, de acasă cu Turceni, cumva suntem condamnați să câștigăm. Speranţe sunt, jocul, atitudinea a fost bună, doar anumite momente-cheie au făcut ca noi să pierdem cu Şimianul. Am încredere că vom putea obţine cele trei puncte de care avem atâta nevoie, pentru că seria este extrem de echilibrată și orice punct contează. În concluzie, victorie cu Turceni acasă – și apoi lucrurile vor sta un pic mai bine și pentru noi, ca poziție în clasament și probabil ca și consolidare a jocului.”

Viitoarea adversară a cărăşenilor, CSO Turceni, a pierdut şi ea în runda din weekend. Pe propriul teren, gorjenii au cedat cu 1-2 în faţa Jiului Petroşani. Meciul Voinţa Lupac – CSO Turceni se dispută pe 9 septembrie, de la ora 17.00.

Cele mai citite

Related Articles