Vis împlinit pentru Alex, reşiţeanul îndrăgostit de roşu şi albastru. Cel mai înfocat suporter al FCSB-ului, aplaudat pe Arena Naţională

Un tânăr nevăzător din Reşiţa a fost protagonistul unui moment emoţionant, la meciul de aseară dintre FCSB şi U Craiova 1948. Mare fan al formaţiei roş-albastre, Alex vine cu trenul la fiecare meci al vicecampioanei. Iar iubirea sa pentru echipă a fost răsplătită acum de clubul bucureştean.  Alex a dat lovitura de începere a meciului, un moment unic pentru tânărul suporter al FCSB-ului. El a fost însoţit la centrul terenului de Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei bucureştene.

Alex i-a pasat mingea lui Vlad Achim, jucătorul celor de la U Craiova 1948, moment în care toţi cei prezenţi pe Arena Naţională au început să îl aplaude pe tânărul suporter.

Cu câteva minute înaintea loviturii de începere, întregul stadion a scandat timp de câteva minute numele lui Alex.

Meciul FCSB – U Craiova 1948 s-a încheiat la egalitate, 1-1. Gazdele au deschis scorul în minutul 47, prin estonianul Joonas Tamm, aflat la prima sa reuşită în România. Craiovenii au egalat prin italianul Andrea Compagno, în minutul 58, din penalty, după un fault comis de Joyskim Dawa asupra lui Andre Duarte. Lovitura de pedeapsă a fost acordată în urma consultării arbitrajului video.

De același autor

Related Articles