Viitorul arată bine pentru luptele din Caraș-Severin

110

Luptătorii de de la CSS Reșița au obținut locuri meritorii la Campionatul Național Juniori Mici, întreceri ce au avut loc la Buziaș. Despre comportarea acestora a vorbit antrenorul emerit Adrian Dacica:

”Am reușit să ne clasăm pe locul II în topul pe cluburi. Acest lucru ne bucură, ne onorează. A fost o competiție grea, la care au participat peste 600 de sportivi din toată țara, cei mai buni la această disciplină. Copiii au vârsta cuprinsă între 10 și 15 ani. A fost un semn că cei care au venit la lupte pot să continue la un înalt nivel la fel ca și predecesorii lor.”

Medalii de aur au obținut: Iasmina Cega, Eric Eric Lloyd și Gabriel Radu. S-au mai remarcat frații Gafton, Lucian și Florin, care au luat argintul, respectiv bronzul.

Următoarea competiție de lupte la care vor lua parte componenți ai secției va avea loc, după 4 ani de pauză, la Reșița- Campionatele Naționale pentru sportivi cu vârsta sub 23 de ani. Vor concura, în competiția programată între 11 și 13 noiembrie, campionii naționali: Vlad Caraș, Alfred Loba și Constantin Dănilă.

Cristina Corocan