[VIDEO] Fobia de insecte a produs faze comice la US Open

189

Sloane Stephens a devenit prima jucătoare calificată în semifinalele de la US Open, după ce a învins-o marți pe Anastasija Sevastova, cu 6-3, 3-6, 7-6(4). După ce s-a bucurat de succes, jucătoarea americană s-a speriat îngrozitor la conferința de presă.

O insectă care a zburat în apropierea ei a făcut-o pe Sloane să se ascundă sub masă de frică.

Oh, Dumnezeule! Ce este asta? Oh, Dumnezeule! E ca un dragon!”, a exclamat Stephens, care, apoi, și-a scos pantoful din picior și a încercat să îndepărteze respectiva insectă.

În vârstă de 24 de ani, Sloane Stephens s-a calificat pentru prima dată în semifinalele de la US Open și urmează să o întâlnească acolo pe Venus Williams.

În cariera ei, Sloane a mai jucat o singură semifinală la un turneu de Grand Slam, la Australian Open 2013. Atunci, după ce a învins-o surprinzător pe Serena Williams, în sferturi, cu 3-6, 7-5, 6-4, ea a fost a cedat clar în vața Victoriei Azarenka, liderul mondial de atunci și principala favorită a competiției. Jucătoarea din Belarus a câștigat cu 6-1, 6-4, iar apoi a cucerit și al doilea titlu la Melbourne, după o finală cu Li Na.