[VIDEO-AUDIO] Un reşiţean va lupta în Cupa României la box, întreceri rezervate seniorilor

252

Cupa României la box se va desfăşura în această săptămână la Iaşi, iar printre participanţi se numără şi un reşiţean. Antrenat de Gheorghe Radu, Gerhardt Lehner este pugilistul care va reprezenta Clubul Sportiv Municipal Reşiţa la această competiţie.

Despre obiectivul său a vorbit chiar pugilistul cărășean:

”Vreau să ajung pe podium. M-am antrenat din greu și chiar vreau să iau o medalie. Sunt mai mic, am doar 18 ani, dar la seniori nu contează, dacă tragi tare, cu dăruire și depui foarte multă muncă, poți reuși orice. Vreau să aduc acasă medalia de aur. Eu sunt tânăr și mai energic, iar adversarii mei au, poate, o tehnică mai bună.Pentru mine boxul este unmod de a trăi.”

Boxerul Gerhardt Lehner de la CSM Reșița se deplasează marți, 31 iulie spre Iași, alături de antrenorul său Gheorghe Radu. Acesta din urmă a vorbit despre participarea elevului său la aceste întreceri:

”Competiția va începe pe data de 2 august, Gerhardt Lehner este pregătit din toate punctele de vedere și ne așteptăm la un rezultat bun, căci astfel nu făceam distanța  aceasta de 700 de km fără să ne întoarcem cu o medalie de acolo.”

Pugilistul reșițean va concura la categoria 64 de kg la Cupa României la box pentru seniori, întreceri ce se vor desfășura din 2 august. Concursul reprezintă și un criteriu de selecție pentru definitivarea lotului național cu care România va aborda competițiile internaționale viitoare.

Cristina Corocan