[VIDEO-AUDIO] Tinerii baschetbaliști s-au reunit la Cupa ”Pro KEBS”, în memoria celui care a fost Caius Bălteanu

Timp de cinci ani adolescenții cărășeni pasionați de disciplina baschet au luat parte la Cupa Kebs, competiție adresată elevilor de liceu și organizată în memoria celui care a fost Caius Bălteanu, care a decedat în urmă cu 8 ani, într-un tragic eveniment rutier. Promotorul și inițiatorul acestui eveniment sportiv este Adrian Bălteanu, tatăl celui comemorat.

După cinci ani, competiția se organizează din nou, dar sub altă denumire: Cupa Pro Kebs. La Reșița a avut loc zilele trecute acest turneu dedicat baschetului juvenil, unde s-au confruntat echipe din Caraș-Severin, Timiș și Mehedinți, la feminin și masculin.

La final de turneu organizatorul Adrian Bălteanu a vorbit despre turneu:

Unul dintre jucători Nicholas Ulogu s-a declarat încântat de această inițiativă, fiind la prima participare la un astfel de turneu:

Antrenoarea de la ACS Probaschet Lugoj, Elena Bratu apreciază implicarea gazdelor în organizarea acestui gen de evenimente:

La final de competiție grupa mare a fost câștigată de echipa din Reșița, la cei mici s-a impus formația din Lugoj, iar la fete trofeul a revenit baschetbalistelor de la Margina, județul Timiș.

Echipele câștigătoare au fost răsplătite cu trofee și diferite suveniruri. Premiile au fost asigurate  de Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Caraș-Severin și inițiatorul Adrian Bălteanu.

sursa foto: Cristina Corocan