[VIDEO-AUDIO] Start în pregătirea handbaliștilor reșițeni. 5 nume noi în lot pentru sezonul de Ligă Națională

928

Echipa de handbal de Ligă Națională CSM Reșița s-a reunit luni, 15 iulie la stadionul din Valea Domanului pentru începerea pregătirilor în vederea abordării noului sezon competițional.

5 noutăți sunt în lotul rosso ner, după cum afirmă antrenorul principal Ilie Vaidasigan:

„Avem cinci jucători noi. Trei dintre ei au participat la primul antrenament: Claudiu Dediu, Dușan Trifkovic și Lucian Ignat. Andrei Santeiu și Shota Tevzadze se vor alătura lotului peste câteva zile. Suntem nerăbdători să începem un nou sezon. Pregătirea am început-o afară, pe stadionul din Valea Domanului. De asemenea ne vom afla în sala de forță și în Sala Polivalentă. Peste două săptămâni vom începe seria meciuriloe amicale. Vom disputa două jocuri cu Politehnica Timișoara, unul la Reșița (26 iulie) și celălalt la Timișoara (27 iulie). La începutul lunii august, mai exact pe data de 1 și 2 vom participa la un turneu la Turda. Pe 11 august vom juca un meci la Reșița cu campioana Dinamo București. Acesta este programul echipei în perioada următoare. La sfârșitul lunii august vom începe campionatul, iar în primele două etape vom întâlni acasă echipele de handbal din Buzău și din Bacău. Sperăm să începem acest campionat cu dreptul. Staff-ul tehnic este același: Cristian Ionescu, Irinel Dumitru, Cristi Pătru (președintele secției) și Mihai Rohozneanu (coordonatorul secției). În viitorul sezon ne propunem să rămânem în Liga Națională, a afirmat Ilie Vaidasigan, antrenorul echipei reșițene.

Revenit la Reșița după ce a evolua la Turda, Lucian Ignat s-a bucurat că face parte, din nou, din lotul reșițean:

Handbaliștii reșițeni vor efectua în această săptămână antrenamente zilnice la stadionul Mircea Chivu, în sala de forțe de la Universitatea Eftimie Murgu și în sala polivalentă din municipiul de pe Bârzava.