[VIDEO-AUDIO] Spectacol pe semicerc în Polivalenta reşiţeană! Rossonerii au învins şi formaţia din Piteşti

Echipa de handbal CSM Reșița merge ceas în playoff-ul diviziei A! Învingătoare la Medgidia în runda inaugurală, formația rossoneră a repetat isprava și în etapa a doua – de această dată, în fața propriilor suporteri. În Polivalenta reșițeană, CSM-ul a dispus de CSU Pitești, după un spectacol sportiv aplaudat cu căldură de fanii din tribune. Gazdele au început mai bine, dar au avut o perioadă de cădere pe finalul primei reprize, care s-a încheiat la egalitate, 13-13. Speranțele oaspeților din Argeş s-au spulberat însă în partea a doua a întâlnirii, care a fost dominata de reșițeni. S-a terminat 32-27 în favoarea rossonerilor, spre satisfacţia coordonatorului Marius Bahan.

În confruntarea cu Piteştiul, cel mai eficient jucător al rossonerilor a fost Raul Heimbach, cu 8 reuşite. A fost o victorie a întregii echipe, a spus principalul marcator al gazdelor, care a ţinut să mulţumească publicului pentru susţinere.

La final, publicul reşiţean a aplaudat ambele formaţii pentru efortul depus în teren. De o rundă de aplauze a avut parte şi fostul handbalist reşiţean Ioan Stan, actualul jucător al Piteştiului, care n-a fost uitat de iubitorii handbalului din municipiul de pe Bârzava.

CSM Reşiţa: Boban Vuiţa, Ionuţ Tănasă, Denis Dumuţă, Marius Negru (4), Marius Bahan (3), Dan Radosavlevici (2), Raul Heimbach (8), Daniel Burac, Mircea Negru (3), Andrei Bondoc, Deniss Kirsch (4), Antonio Gîrban, Dorian Turcuman, Lucian Ignat (3), Eduard Belchite (3), Adrian Acea.

Pentru CSM Reşiţa urmează un meci greu, contra echipei care i-a fost rivală şi în faza grupelor. Pe 19 februarie, în runda a treia a playoff-ului, rossonerii pregătiţi de Radu Bote şi Mişa Rohozneanu vor juca în deplasare la CSM Oradea.

De același autor

Related Articles