[VIDEO-AUDIO] Reșițeanul Deian Sorescu a câștigat Cupa ”Banatului Montan” la tenis de masă

448

Peste 120 de jucători de tenis de masă din România s-au reunit, sâmbătă,27 octombrie la Reşiţa pentru a lua parte la Cupa ”Banatului Montan”,ediția a III-a. Competiţia a fost de un înalt nivel tehnic. 

Cupa a fost câștigată de reșițeanul de 19 ani, Deian Sorescu, care a apreciat inițiativa organizatorilor de a desfășura la Reșița acest gen de întreceri:

Singura fată prezentă în competiție este junioara de numai 9 ani, Timea Szabo din Dumbrăvița, care a avut o comportare meritorie:

 

Unul dintre principalii organizatori de turnee în România este Constantin Pralea din Alba Iulia, care în acest an se ocupă de organizarea în Cetatea Unirii a Turneului Campionilor din țara noastră, mare pasionat de tenis de masă și aflat  pe podium la această a III-a ediție a Cupei Banatului Montan. Constantin Pralea ne-a declarat:

Podiumurile la Cupa Banatului Reșița 2018 sunt următoarele:

Clasament ELITE:

  1. Deian Sorescu – Reșița
  2. Daniel Moldovan – Dumbrăvița

3 – 4. Iliesen Beca – Timișoara

Bogdan Roman – Arad

Clasament OPEN:

  1. Cristian Istrate – Bucuresti
  2. Gabriel Ciochină – Arad

3 – 4. Sebastian Cornianu – Băile Herculane

Valentin Deak – Sebiș

Clasament AVANSAȚI:

  1. Alin Poenar – Reșița
  2. Silviu Oneasa – Hațeg

3 – 4. Istvan Fekete – Arad

Istvan Szemciuk – Deva

Clasament ÎNCEPĂTORI:

  1. Velimir Sorescu – Reșița
  2. Gabriel Martoiu – Târgu Jiu

3 – 4. Alexandru Andrei Orban – Lugoj

Constantin Pralea – Alba Iulia.

Principalul organizator al competiției este inimosul și pasionatul de tenis de masă din Reșița, Ion Turburan, care a vorbit despre întrecerile găzduite de sala polivalentă din Reșița:

”Cupa Banatului Montan” la tenis de masă a fost organizată de câțiva pasionați din Reșița ai acestui sport, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Caras-Severin şi Consiliul Județean Caras-Severin, carea pus la dispoziție sala de joc.

Orașul Reșița este reprezentat la Turneul Campionilor de la Alba Iulia de către Deian Sorescu. Competiția va avea loc la finalul acestei săptămâni și va alinia la start cei mai buni practicanți ai tenisului de masă din România.

Cristina Corocan