[VIDEO-AUDIO] Reşiţeanca Daniela Doban a obţinut locul III la competiţia europeană de Para Karate, rezervată persoanelor cu dizabilităţi

La nivel European a avut loc prima competiţie internaţională din acest an, de Para Karate, rezervată persoanelor cu dizabilităţi. Competiţia s-a desfasurat online, fiind organizată din Slovacia. La concurs au participat sportivi din 5 ţări:  Malta, Romania, Ungaria, Germania şi gazda, Slovacia. Din partea României a concurat şi reşiţeanca Daniela Doban, sportivă legitimată la CSM Resita, care s-a clasat pe locul III. Antrenorul acesteia, maestrul Zoltan LIPAN vorbeşte despre reuşita Danielei Doban:

„Ținând cont că un an de zile nu am mai putut face antrenamente din cauza pandemiei, într-o perioadă scurtă de pregătire, iată că totuși Reșița apare în clasamentele internaționale. Felicitări Daniela, se vede că și în pandemie tu ai exersat. Din această lună și ceilalți sportivi au început antrenamentele și ne pregătim în vederea participării la Cupa Banzai, de la Arad, din luna aprilie”, a declarat maestrul Zoltan Lipan.

De luna aceasta şi ceilalti karateka de la CSM Reşiţa au început antrenamentele, iar următoarea competiţie este programată la Arad,  Cupa BANZAI, în luna aprilie.