[VIDEO-AUDIO] Premiul pentru performanță în sport 2020 – Lions Reșița Kindness – acordat pentru 21 de performeri și pentru antrenorii acestora

Cei mai buni sportivi și antrenori din Caraș-Severin au fost premiați marți, 6 aprilie de către Asociația Lions Reșița Kindness pentru rezultatele înregistrate în 2020. Festivitatea a avut loc în sala polivalentă din municipiul de pe Bârzava într-un cadru restrâns, cu prilejul Zilei internaționale a sportului pentru dezvoltare și pace.

Premiul pentru performanță în sport 2020 – Lions Reșița Kindness a fost acordat pentru 21 de performeri și pentru antrenorii acestora.

”Sunt modele de voință, de pasiune, de perseverență, un exemplu pentru generația actuală, o dovadă vie a faptului că se poate, chiar și în niște condiții mai vitrege, să obții rezultate notabile”, a spus Mirela Ciobanu, Mirela Ciobanu, președinte fondator al Asociației:

Asociația Club Lions Reșița Kindness a organizat evenimentul în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Caraș-Severin și Consiliul Județean Caraș-Severin. Directorul DJTS Caraș-Severin, Cătălin Hogea vorbeste despre festivitate:

Din atletism au fost premiați : Narcis Mihăilă (locul I la Campionatele Naționale de marș pe timpul iernii, la seniori), Marius Cocioran (locul I la Campionatul Național, Buziaș, seniori și locul III la Campionatele Națianale pe timpul iernii, la seniori), Cristian Roiban (locul III la Campionatul Național al României în proba de 100 de metri, locul III la Campionatul Balcanic de seniori în proba de 4×100 metri, locul II la Campionatul Național U23 în proba de 100 de metri și locul III la Campionatul Național U23 în proba de 200 de metri), Daria Grigoroiu (locul I la Campionatul Național U20 de sală în proba de 60 de metri garduri, locul I la Campionatul Național U20 de sală în proba de 200 de metri garduri, locul II la Campionatul Național U18 de sală în proba de 100 de metri garduri și locul II la Campionatul Național U18 de sală în proba de 200 de metri garduri). De asemenea antrenorii lor: Octavian Măzăran, Octavian Bârsanu și Ștefan Nagy.

De la secția de gimnastică au fost răsplătiți pentru meritele lor: Robert Pașca (locul I la Campionatul Național de seniori, la paralele, locul II la Campionatul Național de seniori, la sol, și locul III la Campionatul Național de seniori, la sărituri și la bară fixă), Raul Șoica (locul III la Campionatul Național de juniori, la paralele și inele), Gabriel Țîțaru (locul III la Campionatul Național de juniori, la bară fixă), Simion Felix (trei medalii de aur, două de argint și una de bronz la Campionatele Naționale de juniori I, II și seniori) și Robert Aioanei (locul I și III la Campionatele Naționale de juniori I, II și seniori). Antrenorul lor Robert Bălan a fost premiat, de asemenea.

Marin Filip (locul I la Campionatele Naționale de seniori, la categoria 61 de kg), Vlad Caraș (locul I la Campionatele Naționale de seniori, la categoria 125 de kg) și Alfred Loba (locul II la Campionatele Naționale de seniori, la categoria 97 de kg) și antrenorii Adrian Dacica și Florin Dință au fost răsplătiți pentru meritele lor.

Premii le vor fi acordate și reprezentanților secției de înot sportivului Denis Popescu (5 medalii de aur, 3 de bronz la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori) și antrenoarei acestuia,  Nadia Câmpan, de la CSȘ Reșița.

Nici performanțele dansatorilor de la Clubul Mystic Reșița nu au rămas nerăsplătite, au primit premii din partea Asociației Club Lions Reșița Kindness perechile Adelina Stanciu/Marius Pădurean (de două ori finaliști în campionatul României pe secțiuni, de două ori selecționați ai lotului național și trei medalii de bronz și una de argint în anul 2020) și Alexandru Ilia/Roberta Madina (clasa E St 16+, locul I la Cupa Feeling Dance, clasa E La 16+, locul I la Cupa Feeling Dance, Ob St 16-35, locul 5, RIDC și Ob La 16-35 ani, semifinală la Cupa Moldovei). De asemenea, perechea formată din Bogdan Kostner și Andreea Dumitru a cucerit două medalii de aur și una de argint în 2020. Aceștia sunt antrenați de Alexandru Holecz.

Sportivii și antrenorii au ținut să mulțumească organizatorilor pentru că s-au gândit la ei și la eforturile pe care le-au făcut pentru a avea performanțe, date fiind condițiile actuale.

Mărșăluitorul Narcis Mihăilă:

Antrenorul federal, Octavian Măzăran, directorul CS Univeristatea Reșița:

Atletul Cristian Roiban:

Antrenorul de gimnastică Robert Bălan de la CSS Reșița:

Antrenorul de lupte Florin Dință de la CSM CSS Reșița:

Reprezentanții Clubului Mystic Reșița, dansatorii : Andreea Dumitru și Bogdan Kostner:

Asociația Club Lions Reșița Kindness au organizat această festivitate în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Caraș-Severin și Consiliul Județean Caraș-Severin.

De același autor

Related Articles