[VIDEO-AUDIO] Participare numeroasă la Campionatele Naționale Școlare de Înot de la Reșița. Performanțe ale reșițenilor

585

Înotători de la 23 de cluburi din țară s-au întrecut la Campionatele Naționale Școlare de la Reșița

O altă competiție națională de amploare a avut loc la Reșița la finalul săptămânii trecute. Este vorba despre Campionatele Naționale Școlare de Înot desfășurate în Complexul Municipal de Sport și Sănătate ”Ioan Schuster”.

S-au întrecut în cocheta arena din Banatul Montan câteva sute de elevi înotători, cu vârsta cuprinsă între 12 și 14 ani. Tinerii sportivi sunt încântați că au avut ocazia de a concura din nou la Reșița, unde condițiile asigurate sunt la cel mai înalt nivel:



Directorul CSS Reșița, prof. Marius Crețeanu a vorbit despre organizare:

Campionatele Naționale Școlare de Înot s-au încheiat cu succes pentru sportivii reșițeni

3 medalii de aur a obținut Theodora Careba, în probele de: 50m liber,100m liber și 100m future. Înotătorii de la CSS Reșița și-au mai adjudecat 4 medalii de argint: Emma Balinț la 100m spate, Theodora Careba  la 50m spate și la  50m fluture și ștafeta de băieți 12 ani, la 4×50m mixt. Aceasta a concurat în componența: Bogdan Voinea, Bogdan Anton, Patris Grigore și Ianis Bodnariuc. Au cucerit și 6 medalii de bronz, după cum urmează: Emma Balint la 50m spate și 100m future, Alina Zima la 50mspate, Ianis Bodnariuc la 50m fluture, 50m spate și stafeta de 4 × 50m liber cu aceeași componență.

Sportivii de la CSS Reșița prezenți în concurs sunt antrenați de: Adina Șchuster și Nadia Câmpan. La finalul unei curse încununate cu aur pentru eleva sa, Adina Schuster a declarat:

4 sportivi de la CSS Reșița vor lua parte la finalul acestei săptămâni la  Campionatele Internaționale ale României de la București, rezervate juniorilor I și seniorilor.

sursa foto: Cristina Corocan