[VIDEO-AUDIO] Nu a fost ușor pentru handbaliștii de la CSM Reșița în amicalul cu echipa campioană a României, Dinamo București

Handbaliștii de la CSM Reșița au jucat duminică seară un nou meci amical important, în fața a câtorva sute de spectatori și în ciuda căldurii sufocante din polivalenta reșițeană. În municipiul de pe Bârzava a venit chiar campioana României, Dinamo București.

Dacă la pauză reșițenii erau conduși la 4 goluri, în partea a doua a meciului dinamoviștii și-au mărit considerabil avantajul. Scorul final a fost 27-38.

Pentru CSM Reșița au evoluat : Marius Bahan (5), Răzvan Mledenciu (5), Dușan Trifkovici (4), Claudiu Dediu (4), Lucian Ignat (2), Raul Heimbach (2), Eduard Belchite (2), Alex Starchenko (1), Eric Bărbuș (1), Andrei Santeiu (1), Alexandru Vulpe, Răzvan Daia, Paul Simulescu, Mihai Rohozneanu, Shota Tevzadze, Robert Țiu, Ralph Pătru, Snejan Radosavlevici și Vuita Boban.

La finalul partidei antrenorul reșițenilor, Ilie Vaidasigan, a declarat:

Ștefan Constantin antrenorul dinamoviștilor apreciază testul ca fiind unul foarte util pentru elevii săi:

Și doi dintre jucătorii de la CSM Reșița, Marius Bahan și Răzvan Mledenciu, au vorbit despre întâlnirea cu campioana entitre a României:

În lotul dinamovist evoluează și reșițeanul Nicolae Negru, care are gânduri mari cu echipa campioană din Liga Zimbrilor:

Cristi Pătru, președintele secției de handbal a CSM Reșița, își dorește mai mult respect pentru echipa rosso-neră:

În această săptămână, joi, CSM Reșița va juca tot pe teren propriu un alt amical, de această dată cu CSM Bacău.

Liga Națională, ediția 2019-2020, va începe la finalul lunii august.

sursa foto: Cristina Corocan