[VIDEO-AUDIO] Nera Bogodinţ a luat Cupa României Caraş-Severin!

Nera Bogodinţ a dat lovitura în Cupa României! Formaţia din liga a V-a cărăşeană a câştigat finala judeţeană de Cupă, după un meci spectaculos, disputat la Reşiţa, pe sinteticul din Valea Domanului. În ultimul act al competiţiei, Nera a învins cu 4-1 colega de eşalon Foresta Lăpuşnicu Mare. La final, conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal a premiat ambele echipe, iar trupa din Bogodinţ a ridicat mult-râvnitul trofeu.

Alin Pistrilă, directorul sportiv al grupării Nera Bogodinţ a mulţumit întregii echipe pentru efortul depus într-o finală care a adus clubului primul trofeu.

“Vreau să le mulțumesc băieților. Ce să spun, suntem bucuroși, am luptat din primul până în ultimul minut. A fost un meci foarte greu, dar ne-am descurcat, am venit la Reşiţa cu dorinţa să câştigăm trofeul. Am venit chiar cu o zi mai devreme, am intrat un pic în cantonament, ca să simțim și noi terenul – un teren foarte bun față de ceea ce avem noi, ne-a ajutat foarte mult. Pentru noi a fost greu în liga a 5-a, am pierdut niște meciuri, apoi am recuperat. Am avut niște jucători accidentați, acum ne-am unit din nou și sperăm să ajungem undeva sus. Cupa României este primul trofeu din istoria noastră, noi ne-am înființat în 2020 și de atunci am arătat ceea ce putem”, a spus Alin Pistrilă.

Ultimul act al competiţiei de Cupă s-a bucurat de un interes deosebit, a remarcat preşedintele AJF-ului cărăşean, Viorel Lolea.

„O atmosferă incendiară pe alocuri, au venit foarte mulți suporteri, și de la Lăpușnic, și de la Bogodinț. Până la urmă a dominat spiritul de fair-play și vreau să le mulțumesc și eu tuturor pe această cale. A fost un spectacol fotbalistic agreabil, cel puțin prin voință. Vreau să felicit cele două echipe de liga a 5-a pentru efortul depus. Felicit şi învinșii, cei de la Lăpușnicu Mare, care au eliminat două echipe de liga a IV-a, este o echipă foarte ambițioasă. Șansa a făcut ca astăzi să fie campioană echipa din Bogodinț. Le dorim mult succes în continuare și le adresăm felicitări. Ca de fiecare dată, oferim medalii și cupe echipelor din finală”, a spus Viorel Lolea.

În finala judeţeană de Cupă s-au înfruntat pentru prima oară  două echipe din Liga a V-a.

De același autor

Related Articles