[VIDEO-AUDIO] Medalie de bronz pentru reșițeanul Cristian Roiban la Campionatele Internaționale de atletism ale României

524

Cea mai prestigioasă competiție internațională de atletism pe pistă organizată în România, Campionatele Internaționale ale României, și-a consumat în acest an ediția cu numărul 65, pe Cluj Arena.

La acest concurs a luat parte și reșițeanul Cristian Roiban, cel care a obținut medalia de bronz în proba de 100 de metri plat și locul IV în proba de 200 m plat.

”Sunt mândru de rezultatul pe care l-am obținut”, spune Cristian Roiban:

”A fost o competiție foarte frumoasă și un rezultat excepțional, având în vedere pauza competițională mare. Am venit pe locul III la 100 m plat și pe locul IV la 200 m plat, aproape de Personal Best. Sunt mândru de rezultatul pe care l-am obținut în această perioadă delicată. Revenirea mea în competiții a fost destul de grea, deoarece a fost o pauză mare. Nu am putut să ne antrenăm pe stadion mult timp, ne-am descurcat fiecare cum a putut”, a afirmat Cristian Roiban.

Atletul Cristian Roiban este legitimat la CS Universitatea Reșița și este pregătit de prof. Octavian Bârsanu.

”Îl remarc pe Cristian Roiban cu evoluția din proba de 100 m, iar timpul înregistrat ne dă speranță într-o evoluție bună la Campionatele Naționale de seniori și tineret, care se vor desfășura tot pe Cluj Arena. A fost foarte aproape de Personal Best, ceea ce mă încântă foarte mult. Sperăm la clasări pe podium la competiția ce va urma, iar rezultatele obținute în cele două probe: 100 și 200 m plat, să ne ”califice” pentru Campionatele Balcanice”, a concluzionat antrenorul Octavian Bârsanu.”

Campionatul Naţional rezervat juniorilor 1 (U20)- etapa finală se va desfăşura vineri şi sâmbătă (28-29 august) pe stadionul bucureştean Iolanda Balaş Soter.

Probele sunt următoarele: Ziua 1 – 100 m, 400 m, 1500 m, 110 m garduri , 100 m garduri, înălţime – M, prăjină – M,F, triplusalt- M,F, greutate – M, disc – F, ciocan, suliţă – M¸ Ziua 2 – 200 m, 800m, 400 m garduri, înălţime – F, lungime – M,F, Greutate -F, Disc- M, Suliţa- F.