[VIDEO-AUDIO] Marşul reşiţean, din nou la superlativ! Opt medalii la Naţionalele de 35 km

Şcoala reşiţeană de marş şi-a reconfirmat valoarea în acest weekend, în cadrul Campionatelor Naţionale de 35 de km rezervate seniorilor. Competiţia desfăşurată pentru al doilea an consecutiv peste hotare, în cadrul unui prestigios eveniment sportiv internaţional găzduit de localitatea slovacă Dudince, a îmbogăţit palmaresul reşiţenilor cu opt medalii: patru de aur, două de argint şi două de bronz.

Campioni naţionali la individual au devenit Narcis Mihăilă şi Ana Rodean, iar alte două medalii de aur au revenit echipelor: la masculin a triumfat echipa formată din Narcis Mihăilă, Marius Cocioran şi Ionuţ Pleşu, iar în competiţia feminină s-a impus trio-ul compus din Ana Rodean, Mihaela Puşcaşu şi Mihaela Acatrinei. Detalii despre marea competiţie din Slovacia şi despre rezultatele reşiţenilor ne oferă coordonatorul şcolii de marş din municipiul de pe Bârzava, Octavian Măzăran.

Mărşăluitorii reşiţeni sunt pregătiţi de antrenorii Octavian Măzăran şi George Ardeleanu. Iată şi festivităţile de premiere de la individual, unde competiţia a fost dominată clar de reprezentanţii Reşiţei.

Cele mai citite

Related Articles