[VIDEO-AUDIO] Înfrângere pentru handbalistele de la Universitatea Reșița, acasă, cu liderul seriei D

193

Nu a fost deloc ușor pentru tinerele jucătoare de la CS Universitatea Reșița în jocul cu mult mai experimentata echipă, Crișul Chișineu Criș.  Chiar dacă au evoluat pe teren propriu, studentele reșițene nu au reușit să țină pasul cu liderul seriei D a Diviziei A de handbal feminin. Astfel au pierdut jocul de vineri, 28 februarie cu 15-26, iar la pauză erau conduse cu 15-8.

”A fost un meci greu, împotriva unei echipe cu jucătoare experimentate”, a afirmat Cristian Busuioc, antrenorul gazdelor:

”A fost un meci dificil, ne așteptam să se întâmple așa. Din păcate în prima repriză le-am permis să se distanțeze pe tabela de marcaj. Au marcat pe contraatac foarte ușor. Au fost și momente în care am echilibrat jocul, nu cred că am făcut o partidă rea. Trebuie să recunoaștem că este o diferență mare între valoarea jucătoarelor de la Chișineu Criș, care sunt plătite cu valoarea unor contracte de activitate sportivă, și jucătoarele noastre, care în momentul de față sunt în totalitate studente sau eleve și joacă pe o indemnizație de efort”, a concluzionat Cristian Busuioc.

Cele mai multe goluri pentru CS Universitatea Reșița au fost marcate de Rebeca Vlădășel, 7 la număr.

În următoarea etapă, studentele reșițene vor evolua tot pe teren propriu, cu Marta Baia Mare, în data de 7 martie.

sursa foto: Cristina Corocan