[VIDEO-AUDIO] Handbaliștii de la CSM Școlar Reșița s-au calificat în turneul semifinal rezervat juniorilor IV

359

CSM Şcolar Reşiţa a câştigat turneul euroregional RO 5 la handbal juniori IV

Handbaliștii juniori IV de la CSM Şcolar Reşiţa s-au calificat de pe primul loc la turneul semifinal rezervat acestei categorii de vârstă. La competiția Euroregională de la Reșița, reșițenii au obținut 5 victorii din 5, la mare diferență de adversarii lor.

CSM ȘCOLAR REȘIȚA- CS VICTORIA NĂDLAC 24-9

CSM ȘCOLAR REȘIȚA- ȘC. GEN.7 TIMIȘOARA 23-12

CSM ȘCOLAR REȘIȚA- CS UNIREA SÂNNICOLAU MARE 31-19

CSM ȘCOLAR REȘIȚA- LPS BANATUL TIMIȘOARA 26-15 și

CSM ȘCOLAR REȘIȚA- ACS GIROC CHISODA 21-8.

CSM ȘCOLAR REȘIȚA, grupa de juniori IV, are handbaliști de viitor

Antrenoarea Carmen Dumitru a vorbit despre această reușită a elevilor săi:

„Mă bucur că am reușit să formăm o echipă unită, în care acești copii minunați au arătat că știu handbal. Ei sunt colegi pe teren, dar și prieteni în afara lui. Ne bucurăm că am reușit să ne calificăm la turneul semifinal de pe primul loc, un loc pentru care am muncit din prima secundă în care am intrat în teren și până la ultimul minut de joc.”

Handbaliștii reșițeni au avut evoluții foarte bune și au fost bucuroși de cele reușite. Am dialogat cu doi dintre ei, Dan David Petru și Dragoș Dăneasa:

Dan David Petru:

”Meciurile au fost excelente, mă bucur că am câștigat, chiar nu mă așteptam la aceste rezultate, deoarece adversarii au fost mai înalți și mai puternici. Mă bucur că am ajutat echipa mea. Ne dorim să câștigăm turneul final.”

Dragoș Dăneasa:

„Au fost meciuri foarte frumoase, ne bucurăm că le-am câștigat. Când o să fiu mare, îmi doresc să ajung la Kiel sau la PSG. În continuare, în campionat vreau să ajungem la turneul final și să-l câștigăm”.

Turneul semifinal al handbaliștilor juniori IV va avea loc la Craiova, luna viitoare, în perioada 17-19.

sursa foto: Cristina Corocan si Ioan Mato