[VIDEO-AUDIO] Doar sportivii de performanță se pot pregăti pe stadionul de atletism din Reșița

244

Stadionul de atletism din cartierul reşiţean Lunca Bârzavei este deschis doar pentru sportivii de performanță, respectându-se măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19.

”În aceste zile se execută și anumite lucrările în interiorul bazei sportive”, după cum afirmă directorul Clubului Sportiv Municipal Reșița, Rusalin Fîc:

Toate bazele noastre din exterior sunt deschise, terenul de tenis, stadionul de atletism, dar doar pentru sportivii de performanță, nu și pentru public. Pe stadionul de atletism își desfășoară antrenamentele sportivii de la CSS, LPS, de la CS Universitatea Reșița, cu respectarea protocolului prevăzut în Ordinul 619. Acum pe stadion se cosește iarba, care a crescut foarte mult după ploile căzute. Am terminat de pus zgura pe pistă și urmează la finalul lunii să încheiem turnarea suprafeței de tartan pe obiectele de lucru pentru săritura în lungime, săritura în înălțime și aruncarea suliței”, a spus Rusalin Fîc.   

Stadionul de atletism reșițean este una dintre cele mai frecventate baze sportive pentru practicarea mișcării în aer liber la nivel de amatori, dar în prezent accesul publicului pe pistă este interzis.