[VIDEO-AUDIO] Cupa Copilăriei – handbal cu zâmbetul pe buze!

La început de iunie, secţia de handbal a clubului CSM Reşiţa i-a invitat pe cei mai mici jucători la turneu! Cupa Copilăriei s-a intitulat evenimentul sportiv găzduit de sala de sport a Colegiului Naţional Mircea Eliade. Micii handbalişti de la CSM Reşiţa au avut ca oaspeţi colegi şi prieteni din Arad şi Timiş. Desfăşurat într-o atmosferă incendiară, cu părinţi şi bunici entuziaşti în tribune, turneul a fost cu adevărat o sărbătoare a copilăriei. A fost cadoul oferit de CSM Reşiţa celor mici, în preajma zilei de 1 iunie, spune preşedintele secţiei de handbal, Marius Bahan.

„Nu am reușit să organizăm de 1 iunie și ne am gândit să facem acum un turneu frumos pentru copii. Sunt în jur de 120 de micuţi de la cinci cluburi participante. Ne bucurăm de handbal, iar ei sunt extraordinari de fericiți. Ca de fiecare dată, cei mici ne încarcă cu energie pozitivă. Echipele prezente la acest turneu sunt Inoan Arad, fete și băieți, Giroc Chișoda, la fel cu fete şi băieţi, SCM Politehnica Timișoara, Leu Giarmata, Millenium Giarmata, fete, și CSM Reșița, cu minihandbal fete și băieți, inclusiv copiii de 2010, adică juniorii 4, pe care i-am integrat în grup ca să joace și ei. Nu se ține scorul, acestea sunt regulile. Îmi pare rău că nu am reușit să organizez turneul la Sala Polivalentă, acolo vedeau și ei sala mare și se simțeau mult mai fericiți. Mă bucur că sala de la Eliade e plină de părinți și bunici, îndemn pe toată lumea să aducă copiii la handbal sau la orice alt sport, important este să facă mișcare”, a spus Marius Bahan.

Şi micii handbalişti s-au arătat încântaţi de cadoul sportiv primit la început de iunie.

Cupa Copilăriei a fost ultimul turneu dinaintea pauzei de vară, iar organizatorii au dorit ca micii handbalişti să plece în vacanţă cu amintiri cât mai plăcute din sala de sport. Antrenoarea Carmen Dumitru:

„Ne bucurăm că am reușit să aducem câteva echipe la un ultim turneu, am adus și fetițe și băieți. Au venit, surprinzător, într-un număr foarte mare, aproximativ 120 de copii care sărbătoresc astăzi copilăria. Ne-ar fi plăcut să facem pe 1 iunie această competiție, dar din păcate nu am reușit. Considerăm că ceea ce facem aici este ca un premiu pentru 1 iunie, toată lumea se bucură de ceea ce vede, părinții sunt entuziasmați în tribune, iar copiii joacă relaxați, cu zâmbetul pe buze, pentru că nu se ţine scorul. Ne propunem să creștem copii, să aducem cât mai mulți micuţi în sală, și atâta timp cât scorul nu contează, ei se bucură de ceea ce fac. Le oferim și premii: ca de fiecare dată când organizăm un turneu acasă, fiecare copil primeşte medalie, cupă și diplomă”, a precizat profesoara Carmen Dumitru.

Micii handbalişti rossoneri vor primi liber în data de 10 iunie, pregătirile urmând a fi reluate în luna august.

De același autor

Related Articles