[VIDEO-AUDIO] CSM Reşiţa, victorie clară în epilogul sezonului regulat

Final de an pentru divizionara A de handbal CSM Reşiţa. În etapa a 14-a, ultima din sezonul regulat, rossonerii pregătiţi de Radu Bote şi Mihai Rohozneanu au primit acasă replica formaţiei CSU Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu. Favorită clară, CSM Reşiţa a confirmat aşteptările şi a câştigat de o manieră categorică. În Polivalenta reşiţeană, gazdele au condus la pauză cu 20-13 şi s-au impus în final cu 50-22. O victorie pentru suporteri, a spus la final preşedintele-jucător Marius Bahan.

“Legat de meciul nostru, zic eu că a fost un spectacol total. Am câştigat la o diferenţă foarte mare, ştiam că e ultimul nostru meci şi am vrut să lăsăm o impresie foarte bună la final de an. Vreau să mulţumesc tuturor suporterilor şi iubitorilor de handbal. Locul doi la sfârşit de an este cel preconizat de mine de la început. Ştiu nivelul Ligii a II-a, dar ceea ce m-a preocupat pe tot parcursul sezonului a fost cum reuşim noi să tratăm meciurile şi să ne autodepăşim, să ne motivăm. Din păcate, au fost nişte meciuri în care lucrurile nu au mers. Ştiţi foarte bine, eu sunt realist. Nu pot să uit că am câştigat aici la 17 goluri cu Craiova şi am pierdut la două goluri pe terenul lor. Nu uit, dar am trecut peste. Nu asta este valoarea noastră, dar lucrez, lucrez ca să fac din ei nişte “câini”, îmi doresc să avem aici o bază de jucători reşiţeni. Vom mai avea două-trei zile de mişcare, după care intrăm în vacanţă. În jurul datei de 6-7 ianuarie vom relua pregătirile, deoarece în 22 avem meci. Nu ştim deocamdată cu cine, au fost patru serii, continuă în competiţie primele două din fiecare serie, cu dueluri tur-retur. Vom avea deplasări lungi, Botoşani, Galaţi, Medgidia, Piteşti, Sighişoara şi Odorhei. Primele două clasate vor urca automat în prima ligă, iar următoarele două se duc la baraj. Îmi propun să câştigăm tot, eu nu mă dau la o parte. Vom juca fiecare meci la victorie, vom vedea ce va fi şi ce susţinere vom avea. E clar că avem un lot foarte tânăr, cu o medie de 20 de ani, şi mai avem mult de muncit. Acolo nivelul e mult mai ridicat, sperăm ca fanii să ne susţină în continuare, pentru că avem mare nevoie de ei”, a spus Marius Bahan.

CSM Reşiţa: Boban Vuiţa, Alexandru Blagoe, Denis Dumuţa, Marius Negru (8 goluri), Cătălin Obrocea, Marius Bahan (6), Raul Heimbach (3), Daniel Burac (2), Mircea Negru (5), Marian Mitran (3), Andrei Bondoc (5), Deniss Kirsch (4), Antonio Gîrban (6), Rareş Scurt (1), Lucian Ignat (3), Eduard Belchite (4). Antrenori: Radu Bote, Mihai Rohozneanu.

La acest meci, rossonerii au concretizat şi o iniţiativă de suflet, în ton cu apropiatele sărbători. Suporterii au fost rugaţi să aducă de acasă jucării de pluş, pe care le-au aruncat pe teren după fluierul final. Jucăriile adunate chiar de handbalişti vor fi donate copiilor de la centrul Sfânta Maria din Reşiţa.

De același autor

Related Articles