[VIDEO-AUDIO] Componentele secției de gimnastică ritmică a CSS Reșița se antrenează acasă

443

Componentele secției de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Școlar Reșița continuă să facă antrenamente acasă. Antrenoarea lor, prof. Luminița Lațcu, vorbește despre această perioadă de pregătire:

”La fel ca mulți alți sportivi din țară încercăm și noi, cum putem, să ne antrenăm acasă. Ne pregătim fiecare în măsura posibilităților, mă refer la spațiul de care dispune fiecare. Prin video facem zilnic mobilitate și pregătire fizică specifică. Le recomand sportivelor să facă mișcare după bunul plac, atât cât pot. O să avem mult de recuperat, mai ales în ceea ce privește îndemânarea obiectelor. Măcar condiție fizică și mobilitate să exerseze, nu să stea doar la televizor, internet și să facă doar teme. Sperăm că totul va fi bine și ne vom reîntoarce la lucru și în sălile de antrenament, de care ne e foarte dor. Sănătate multă tuturor și stați acasă!”, a afirmat Luminița Lațcu.      

În prezent secția de gimnastică ritmică a CSȘ Reșița cuprinde 14 sportive, care ar fi trebuit să participe în această perioadă la Cupa Tropy Novisad, concurs care a fost amânat. De asemenea în data de 2 aprilie ar fi trebuit să aibă loc ”Cupa Prieteniei” la Baia Mare, dar de asemenea s-a amânat. Din aceste sportive, 6 vor evolua la categoria a IV-a, 3 la categoria a III-a, 4 la junioare și una la senioare. Sportivele sunt antrenate de Luminița Lațcu și Daniela Târba.

Sursa foto: Luminița Lațcu