[VIDEO-AUDIO] 10 ani de activitate pentru ASAHI DOJO Reșița, sărbătoriți la o competiție de nota 10!

348

La Reșița a avut loc la finalul săptămânii trecute prima ediție a Cupei ”Asahi” la karate tradițional, cu o participare numeroasă, din mai multe județe ale țării. Sala de sport a Universității Eftimie Murgu a devenit neîncăpătoare, aproape 200 de sportivi au concurat la competiție, de la 13 cluburi din țară.

Competiția a început într-un mod fastuos cu prezentarea sportivilor, antrenorilor, oficialilor și oficialităților. La festivitate de deschidere au luat parte și prefectul cărăşean Cristian Gâfu, subsecretarul de stat Dan Stan, dar şi Aurelian Vieru, şeful Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog.

Au fost acordate o serie de diplome și distincții, semne de recunoaștere a meritelor celor implicați în acest fenomen sportiv.

Cei prezenți au asistat la un adevărat spectacol al artelor marțiale, practicanții de jiu-jitsu brazilian, kickboxing și aikido de la Clubul Asahi Dojo au făcut demonstrații ale acestor discipline.

De departe cele mai emoționante momente au fost cele în care doi sportivi cu dizabilități au demonstrat tuturor că nu există limite și nici obstacole peste care  nu se poate trece. Cei doi au fost aplaudați intens de sutele de persoane prezente la competiție.

 „Sperăm că a fost competiție reușită”, a afirmat Gabriel Dobromirescu, președintele grupării Asahi Dojo:

Este o onoare pentru noi să ne aflăm aici”, a spus la rândul său Janos Șimo, vicepreședintele Federației Române de Karate Tradițional:

Aproape 200 de copii s-au întrecut în sala Universității Eftimie Murgu din cartierul reșițean Moroasa, bucuroși să participe și motivați să câștige:

Cupa ”Asahi” a cuprins concursuri de kata și kumite, pe diferite  grupe de vârstă și niveluri de pregătire.

Câștigătorilor le-au fost oferite diplome și medalii, iar fiecare participant a primit câte un tricou al competiției. Au contat mai puțin rezultatele, important a fost că totul s-a desfășurat în spirit de prietenie și fair-play.

Competiția a fost organizată de Clubul Sportiv Asahi DOJO Reșița, împreună cu Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Caras-Severin și Universitatea Eftimie Murgu din Reșița.

sursa foto: Cristina Corocan