Victorioşi la Târgu Mureş, Locos se pregătesc de semifinală! Partida Reşiţa Lomotives – Mureş Monsters se va juca pe arena Gloria

Echipa de fotbal american Reşiţa Locomotives s-a întors victorioasă de la Târgu Mureş. Pe arena Trans-Sil, formaţia reşiţeană s-a impus cu 29-14 în faţa gazdelor de la Mureş Monsters. Cu acest rezultat, Locos se menţin pe locul doi al clasamentului – poziţie care  le asigură o semifinală pe teren propriu. Jocul din etapa a treia a sezonului a fost unul disputat, cu o parte secundă foarte bună a Reşiţei, spune fondatorul Locomotivelor, Raul Siladi.

“A fost un meci foarte frumos, un meci greu, aşa cum ne și așteptam. Echipa mureşeană știe jocul – și ne așteptam să ne pună probleme. În prima repriză au și reușit, le-a ieșit jocuL mult mai bine decât ne-a ieșit nouă, dar am făcut mici ajustări și în repriza a doua am arătat că suntem echipa care merită să câștige. I-am dominat, n-au mai reușit să marcheze deloc. O victorie, zic eu, meritată – dar nu vrem să ne culcăm pe o ureche, pentru că ne așteaptă o semifinală tot contra lor. Ne dorim să obținem victoria și pe teren propriu, dar în același timp suntem conștienți că Mureș Monsters e o echipă puternică care oricând poate să facă un meci foarte foarte bun și să întoarcă în deplasare o înfrângere de pe teren propriu.

Semifinala va avea loc aproape sigur duminică, în 12 noiembrie, la ora 13.00, pe stadionul Gloria din Reşiţa. Vrem să arătăm că suntem într-un trend ascendend din punct de vedere al jocului. Noi am început cu o înfrângere la București, am continuat cu victoria de la Cluj şi a urmat victoria de la Târgu Mureș. Vrem să arătăm că jocul nostru crește și sunt foarte foarte încrezător că putem să câștigăm și să ajungem în finala campionatului. Iar acolo e un singur meci și orice se poate întâmpla.”

Cele mai citite

Related Articles