Victorie şi cu Odorhei! Handbaliştii rossoneri, pe primul loc în playoff-ul de promovare

Pentru o zi, Reşiţa handbalistică a retrăit atmosfera marilor meciuri de altădată! Derbiul playoff-ului de promovare a adus faţă în faţă cele mai bune echipe ale grupei, CSM Reşiţa şi CSM Odorhei – iar rossonerii şi-au luat o frumoasă revanşă pentru înfrângerea suferită în tur.

În faţa unui public fenomenal, formaţia reşiţeană a făcut un joc foarte bun, reconfirmând creşterea de formă din ultimele săptămâni. Cu o apărare greu de depăşit, o poartă sigură şi un atac inspirat, CSM Reşiţa a reuşit să-şi asigure până la pauză un avans de patru goluri, scor 17-13. Susţinută fără încetare de al optulea jucător din tribune, echipa rossoneră a rămas vioara întâi şi în repriza secundă. După 60 de minute, tabela a îngheţat la scorul de 34-29 în favoarea gazdelor – iar rossonerii şi fanii din tribune au sărbătorit împreună victoria care aduce Reşiţa în fruntea clasamentului. Cu 27 de puncte, CSM Reşiţa a făcut rocada cu Odorheiul, care rămâne cu 24 de puncte şi coboară pe poziţia secundă.


” Este incredibil să trăim astfel de momente, să împărtășim cu voi victoriile astea minunate, suntem fericiţi, vă multumim din suflet pentru susținerea voastră permanentă! Luptăm pentru voi până la epuizare. Aştia suntem noi şi ne mândrim cu voi! Hai Reşiţa!”, este mesajul de mulţumire postat pe facebook, imediat după joc, de coordonatorul rossonerilor, Marius Bahan.


Deşi mai sunt de disputat trei etape, rossonerii şi-au asigurat practic locul de promovare, iar viitorul echipei depinde acum de administraţia locală, care va trebui să ia o decizie pentru campionatul viitor: Liga Zimbrilor sau încă un sezon în divizia A.


CSM Reşiţa: Denis Dumuţă, Boban Vuiţa, Ionuţ Tănasă, Marius Negru (9), Marius Bahan (5), Snezan Radosavlevici (2), Raul Heimbach (6), Daniel Burac, Andrei Bondoc (2), Antonio Gârban (1), Rareş Scurt, Dorian Turcuman, Lucian Ignat (3), Denis Barbu, Edi Belchite (6). Antrenori: Radu Bote, Mişa Rohozneanu, Cristian Ionescu.
În etapa următoare, pe 20 aprilie, CSM Reşiţa va evolua în deplasare la CSM Sighişoara.

Cele mai citite

Related Articles