Victorie lejeră pentru handbaliștii reșițeni împotriva celor de la CSU Craiova

A fost victorie pentru handbaliștii de la CSM Reşiţa în etapa a 9-a a diviziei A. Au  câştigat pe teren propriu cu 36-25, la pauză 17-7 partida cu CSU Craiova. A fost un joc în care rosso-nerii și-au perfecționat tactica de joc și au beneficiat de un lot valid.

”Un meci în care am încercat să punem mai multe scheme de joc în practică. Știam că suntem favoriți prin prisma faptului că am bătut și acolo la 9 goluri. Suntem pe drumul cel bun și vreau să-i felicit pe băieți și mulțumesc din nou publicului și galeriei care au fost din nou la înălțime. Din păcate nu avem foarte mult timp ca să ne revenim ne așteaptă o deplasare la Făgăraș, destul de lungă și după cum bine știți avem de luat o revanșă în fața lor. Îmi doresc foarte mult ca noi să reușim să luăm trei puncte acolo”, a spus antrenorul-jucător al CSM Reșița, Marius Bahan.

”Vreau în primul rând să mulțumesc publicului pentru că a venit să ne susțină într-un număr atât de mare. Ne bucurăm că am reușit să le oferim o victorie acasă. Am tratat meciul cu maximă seriozitate deși știam de la început că suntem mult mai buni  decât ei.  Urmează meciul la Făgăraș  care este chiar mult mai greu având în vedere că ne-au bătut aici și avem de luat o revanță. Sunt ferm convins că o să mergem mult mai motivați și mult mai puternici acolo să ne luăm revanșa”, a afirmat  jucătorul Andrei Bondoc.

In următoarea etapă, a 10-a a diviziei A, CSM Reşiţa va evolua la CSM Făgăraş, sâmbătă, 18 noiembrie.

CSM Reşiţa se află pe poziția a 3-a a clasamentului cu 21 puncte acumulate cu unul mai puțin decât adversara de sâmbătă, care se află pe locul 2.

De același autor

Related Articles