Victorie la indigo pentru CSM Reşiţa! 4-0 şi cu Timişul Şag

Victorie la indigo pentru CSM Reşiţa, în cel de-al doilea amical al iernii. După succesul cu 4-0 contra celor de la CSM Deva, rossonerii au reuşit în Valea Domanului acelaşi scor şi în duelul cu Timişul Şag – una dintre fruntaşele Ligii a IV-a din judeţul vecin. Drăghiceanu şi Burlacu au marcat în prima repriză, iar Cristea şi Mediop au punctat în partea a doua a întâlnirii. De această dată au intrat pe teren mulţi dintre jucătorii menajaţi la primul amical. A fost un test reuşit contra unei echipe solide, a apreciat la final antrenorul Flavius Stoican.

“Important e că am marcat, mă bucură faptul că ajungem în fața porții, că marcăm, dar şi că nu primim goluri. Important este să continuăm pe aceeaşi linie, pentru că avem o echipă solidă, să muncim în continuare, chiar dacă nu este ușor în această perioadă. Dar mă bucur pentru ei că marchează și că stau bine şi în defensivă. Un test util cu o echipă care  va fi într-un eșalon superior – sau cel puțin așa a arătat echipa adversă. Au în componenţă foşti jucători de Liga I şi Liga a II-a și atunci chiar au mari speranțe de promovare. Au un antrenor tânăr, pe Srdjan Luchin, un antrenor de viitor, un băiat pe care eu l-am avut ca elev la Dinamo, știu ce fel de om este şi cât de implicat. Bravo lui, vreau să-i felicit şi pe adversari, deoarece, chiar dacă sunt în Liga a IV-a, nivelul jucătorilor este mult mai sus.”

Următorul amical al rossonerilor va avea loc vineri. Pe sinteticul din Valea Domanului, rossonerii vor întâlni echipa de Liga a III-a  Jiul Petroşani.

De același autor

Related Articles