Victor Piţurcă, reţinut de DNA!

Fostul selecţioner al Naţionalei tricolore de fotbal, Victor Piţurcă, a fost reţinut de Direcţia Naţională Anticorupţie. El este anchetat într-un dosar care vizează achiziţia de măşti în perioada pandemiei.

Procurorii investighează un contract încheiat de MApN pentru distribuirea a 100.000 de măşti FFP3 către Ministerul Sănătăţii – tranzacţie în care ar fi implicată şi firma familiei Piţurcă. Suma despre care se vorbeşte în acest dosar este de 11 milioane de lei, bani ce ar fi fost încasaţi de firma familiei Piţurcă pentru nişte măşti neconforme. 

În trecut, Victor Piţurcă a mai fost cercetat de DNA pentru rezilierea contractului dintre fostul selecţioner şi FRF. De asemenea, în iunie 2013, el a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în “dosarul Valiza”. Selecţionerul României la acel moment a fost găsit vinovat de favorizarea patronului FCSB, Gigi Becali.

Victor Piţurcă este liber de contract din ianuarie 2020, când a plecat de la CS Universitatea Craiova. El a mai antrenat la FCSB,  FC Universitatea Craiova şi Al Ittihad.

sursa foto: FRF

De același autor

Related Articles