Vicecampioana și proaspăta câștigătoare a Cupei României, CSM Bucureşti s-a impus şi la Reşiţa

Vicecampioana și proaspăta câștigătoare a Cupei României, CSM Bucureşti a învins vineri, la Reşiţa, pe Handbal Club Adrian Petrea, în polivalenta din oraşul de pe Bârzava, în al doilea meci din prima fază a play-off-ului Ligii Naţionale Masculine. Bucureştenii s-au impus cu 26-22, la pauză a fost 14-9, tot pentru oaspeţi.

La partida de la Reşiţa, cei aproape 1000 de suporteri au încurajat echipa resiţeana HC Adrian Petrea, care avea neaparată nevoie de victorie în faţa celor de la CSM Bucureşti, pentru ca FRH să programeze o a treia partidă de baraj, pe data de 4 mai 2016. In partida tur, disputată la Bucureşti, pe data de 23 aprilie 2016,la Bucuresti, echipa locala s-a impus cu scorul de 30 -29! Din pacate, echipa resiţeană a pierdut şi meciul din Sala Polivalentă, cu scorul de 26-22 (9-14), o partidă în care bucureştenii au condus ostilităţile pe tabela de marcaj de la un capat la altul. Cea mai mare diferenţă de goluri dintre Reşiţa şi cei de la CSM Bucureşti s-a înregistrat in minutul 20, scor 11-5. Elevii lui Adrian Petrea au avut o tresărire de orgoliu pe final de partidă, între minutele 52-54, cand au avut o serie de trei goluri consecutive şi s-au apropiat la patru goluri ecart de CSM: 19-23. In final, CSM Bucuresti a readus diferenta la cinci goluri, 20-25, cu doua minute înainte de fluierul final al arbitrilor clujeni, Mirza si Nedelea. Cei mai prolifici jucatori resiteni au fost Vaidasigan cu 6 goluri şi Rohozneanu  – cu 5 reusite.De la bucuresteni, Marijanac, Humet si resiteanul Negru au inscris cate sase goluri.

CSM Bucureşti va evolua în faza a doua a play-off-ului cu Potaissa Turda, iar HC Adrian Petrea intră în grupa locurilor 5-8 și va avea ca adversară pe HC Odorhei.

Florin Ştiube

Cele mai citite

Related Articles