Vasile Turcu e în moarte cerebrală

UPDATE 11:09: Deşi iniţial s-a lansat ipoteza că Vasile Turcu ar fi încetat din viaţă în această dimineaţă, omul de afaceri se află în moarte cerebrală. El este în continuare conectat la aparate, însă semnele vitale sunt extrem de slabe, scrie digisport.ro

———————————–

Vasile Turcu ar fi decedat azi, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Eforturile medicilor de a-l trezi din comă au fost zadarnice şi omul de afaceri a trecut în nefiinţă azi, la o săptămână după ce fusese internat în urma tentativei de suicid.

Vasile Turcu a fost ţinut în viaţă, din momentul internării, doar de aparate. Starea lui s-a înrăutăţit odată cu trecerea timpului, iar azi omul de afaceri ar fi decedat.

În vârstă de 62 de ani, Vasile Turcu a ajunş miercurea trecută, în stop cardio-respirator la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a fost resuscitaţ starea lui rămânând, însă, critică. Surse judiciare au precizat că omul de afaceri a fost găsit în stare de inconştienţă de către o persoană din familia sa, după ce a încercat să se spânzure în sala de gimnastică de la subsolul propriei case.

Vasile Turcu era patronul grupului Romconstruct, care a obţinut mai multe contracte cu statul, printre care cele pentru renovarea clădirii Operei Naţionale din Bucureşti, a Muzeului Naţional de Istorie a Românilor şi a Arcului de Triumf.

În noiembrie 2008, Turcu a fost audiat de DNA în legătură cu renovarea Operei Naţionale.

Vasile Turcu a fost acţionar al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti între 2004 şi 2011. El s-a retras de la clubul dinamovist atunci când i-a vândut acţiunile lui Nicolae Badea.

sursa foto:digisport.ro