Vârfurile clubului Mystic Reşiţa, premiate de Direcţia Judeţeană pentru Sport

Cei mai valoroşi exponenţi ai clubului de dans sportiv Mystic din Reşiţa au fost oaspeţii Direcţiei Judeţene pentru Sport Caraş-Severin! Perechile Marius Pădurean-Adelina Stanciu şi Bogdan Kostner-Andreea Dumitru au fost premiate aici pentru rezultatele excelente care au pus capitala Banatului de Munte pe harta dansului sportiv internaţional. Cu multiple titluri naţionale şi medalii cucerite la Campionate Mondiale şi Europene, cei patru pot fi consideraţi adevăraţi  ambasadori ai Caraş-Severinului şi ai României în lume, a spus profesorul Dorin Voina, inspector în cadrul Direcţiei de Sport:

“Vreau să felicit Clubul Sportiv Mystic din Reșița pentru rezultatele deosebite avute atât anul trecut cât și anul acesta, atât pe plan național, cât și internațional. Au avut rezultate foarte bune: Andreea cu Bogdan, vicecampioni mondiali și europeni, respectiv Adelina cu Marius, vicecampioni mondiali. Rezultate deosebite, atât pentru Federația Română de Dans Sportiv, cât și pentru județul nostru. Din acest motiv, Direcția Județeană pentru Sport a ales să-i premieze primii, pentru că reprezintă județul Caraș-Severin cu rezultate deosebite. Vreau să le mulțumesc că ne sunt oaspeţi și să-i asigur că și pe viitor îi vom premia și vom veni să-i sprijinim la celelalte competiții.

Vor mai fi premieri la tenis, la box și la alte discipline, unde sportivii au avut rezultate deosebite. Premianţilor de astăzi le oferim diplome, plachete și echipamente sportive.”

Triplă campioană naţională şi vicecampioană mondială alături de Marius Pădurean, Adelina Stanciu a vorbit despre provocările actualului sezon:

“Anul 2023 a fost un an destul de greu, pentru că am avut un Campionat Mondial dificil.  Competiția a fost destul de grea, dar am avut succes. Suntem ;I tripli campioni naţionali,  urmează acum German Open la Stuttgart și cele două Campionate Mondiale în Portugalia și Sibiu”, a spus Adelina Stanciu.

“Putem spune că am avut un început de sezon foarte reușit. Dansul deja are un rol foarte important în viața mea, pentru că sentimentul de a-ţi reprezenta țara la o competiție de talie mondială îți impune responsabilitate. La cele două Mondiale unde vom mai concura sperăm să avem succes. În primul rând, sperăm să ne clasăm cât mai sus în finală  – și de acolo deja intervin și alți factori pe care nu-i putem influența. Nu ştiu până unde voi ajunge în carieră încă nu mă pot pronunța, dar ce știu sigur este că vreau să continui”, este declaraţia lui Marius Pădurean.

“Momentan a fost un an frumos și sperăm să fie în continuare la fel de frumos ca până acum, poate chiar și mai frumos. În 2023 am ieșit campionI naționalI și vicecampion europeni. Ne-a plăcut şi acţiunea de 1 Iunie din Centru Reşiţei, în fața publicului de acasă. A fost un eveniment foarte frumos, ne-am bucurat să facem lumea fericită. Eu sper să ajung cât mai departe și să continui foarte mulți ani cu acest sport”, a declarat Andreea Dumitru.

“2023 pentru mine a început chiar foarte bine. Am reuşit să devenim campioni ai României și vicecampioni europeni, ne dorim să continuăm la fel de bine. La Stuttgart sperăm să facem o figură frumoasă și să avem un dans cât mai bun. După aceea urmează Mondialele din Armenia, unde ne dorim să ne clasăm cât mai sus”, a spus Bogdan Kostner.

De același autor

Related Articles