Ultima săptămână de vacanţă. Lotul echipei CSM Reşiţa se va reuni pe 26 iunie

Fotbaliştii rossoneri au parte de o scurtă vacanţă, după un campionat reuşit, încununat cu mult-dorita promovare în Liga a II-a. Reunirea lotului va avea loc devreme, pentru că nu mai e foarte mult timp până la startul noului sezon.  CSM Reşiţa revine la antrenamente lunea viitoare, iar echipa va avea la dispoziţie mai puţin de şase săptămâni pentru a pregăti startul în eşalonul doi. Despre programul pregătirii de vară, şeful din Valea Domanului, Cristian Bobar.

“Lotul se va reuni pe 26 iunie. Trebuie să pregătim un cantonament foarte rapid,  cu meciurile amicale și bineînțeles, transferurile. Nu va fi ușor, dar cred eu că va fi frumos – și am încredere că vom face o figură frumoasă în Liga a 2-a. Este foarte important să reușim să legăm în cantonament și meciurile de pregătire. Avem câteva variante și din afara țării, luăm în calcul și prețurile. Este Serbia, este Slovenia și Austria. Vom vedea în funcție de oferta de  prețuri și, după cum v-am spus, de echipele cu care putem juca. Trebuie să avem adversari buni. Cât priveşte transferurile, probabil vom aduce şapte-opt jucători.

Din punctul meu de vedere, și al antrenorului Călin Cheregi, pe fiecare compartiment trebuie aduşi jucători cu experiență – dar, când spun experiență nu mă refer neapărat la vârstă, pentru că nu mai doresc să aducem jucătorii trecuți de o anumită vârstă. Vreau fotbalişti sub 30 ani pe care să putem să îi motivăm să urce din liga a doua în liga întâi.  Va rămâne 70% 80% din nucleul care îl avem. Bineînțeles că trebuie să completăm, pentru că noi am fost și numeric foarte puțini, am fost 18 jucători și mai trebuie aduși fotbalişti.”

Campionatul Ligii a II-a va începe în data de 5 august.

foto: Zoli Bagosi

Cele mai citite

Related Articles