UTA, în focul pregătirilor. Mircea Rednic: „Vom face doar patru-cinci transferuri”

Prim-divizionara UTA Arad începe săptămâna într-un semicantonament desfăşurat pe plan local. Conducerea tehnică a formaţiei arădene îi testează în această perioadă pe fundașul Răzvan Trif și atacanții Andrei Istrate și Adrian Dragoș. Au plecat din lot 6 jucători care nu mai intrau în vederile antrenorului Mircea Rednic. Este vorba despre Roganovic, Vucenovic, Leidsman, Carp, Holst și Markov – iar pe lista plecărilor se vor mai adăuga câteva nume. În ceea ce priveşte sosirile, Bătrâna Doamnă va face doar 4-5 transferuri în această iarnă, spune Mircea Rednic.

“Am făcut și noi niște calcule, atât financiare, cât şi legat de grup, de lot. Adică nu vreau să avem concurență numai de dragul de avea concurență. Au plecat jucătorii care nu s-au impus. Ei au avut şansa să joace, nimeni nu poate să ne reproșeze că nu au avut posibilitatea de a arăta ce pot. Eu cred că aceia care au plecat, la decizia noastră, nu ajutau echipa. De asta spun că trebuie să fim foarte atenți la jucătorii care vor veni – ei trebuie să facă diferența, şi chiar să se impună ca titulari. E vorba de un atacant, un mijlocaș, un fundaș stânga, chiar și un portar – român, dacă se poate. Să fie concurenţă. Eu zic că lucrurile merg bine,  băieții mi-au venit proaspeţi  și sunt dornici de muncă.”

Arădenii vor disputa două meciuri de verificare, cu echipe de ligă secundă din Ungaria. Pe 10 ianuarie, UTA va înfrunta la Mako formaţia Ajka, iar în data de 13 ianuarie e programat la Budapesta partida cu Honved. Pe 22 ianuarie, în prima etapă din 2024, Bătrâna Doamnă va relua campionatul cu un meci în deplasare contra liderului FCSB.

Sursa foto: facebook UTA Arad

Cele mai citite

Related Articles