US Open: Halep, la grea încercare cu Sharapova

108

Cele două sportive îşi vor disputa partida pe arena Arthur Ashe, “centralul” din complexul de la Flushing Meadowş unde este găzduită competiţia, dotată cu premii în valoare totală de 20 de milioane de dolari.

Simona Halep, locul 2 în clasamentul WTA, va evolua marţi, în jurul orei 02:00, cu sportiva rusă Maria Şarapova (147 WTA), beneficiară a unui wildcard, în primul tur al turneului de Mare Şlem de la US Open

Jucătoarea rusă a revenit în competiţii în aprilie, după 15 luni de suspendare pentru că a folosit o substanţă interzisă, meldonium. Simona Halep nu a obţinut nicio victorie împotriva Şarapovei, în cele cinci întâlniri directe de până în prezent. Ultima oară, ele s-au întâlnit la Turneul Campioanelor din 2015, când rusoaica a câştigat cu 6-4, 6-4. Halep a pierdut şi două finale în faţa Mariei Şarapova, la Roland Garros şi la Madrid, ambele în 2014.

Tot în prima zi a US Open şi tot în turul I vor juca Mihaela Buzărnescu, locul 133 WTA, cu daneza Carline Wozniacki,locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5, Irina Begu, locul 58 WTA, cu sportiva ucraineană Katerina Kozlova, locul 115 WTA, şi Marius Copil, locul 88 ATP, cu francezul Jo-Wilfried Tsonga, locul 12 ATP şi cap de serie numărul 8,scrie Dolce Sport.

Sursa foto:dolcesport.ro