Unul dintre handbaliștii de la CSM Reșița a fost depistat pozitiv

483

Echipa de handbal de Ligă Națională, CSM Reșița, se confruntă cu un caz de COVID-19. Este vorba despre unul dintre jucătorii care au lipsit din lotul reșițean la primele etape din campionat, din cauza unor probleme medicale. Acesta a fost depistat pozitiv la testarea care a avut loc cu 14 zile înainte de desfășurarea celui de al doilea turneu de la Sf. Gheorghe.

”Jucătorul nu a făcut deplasarea cu noi la Sfântu Gheorghe, fiind indisponibil. Am luat toate măsurile ce se impun într-un astfel de caz. Preventiv, toți componenții și staff-ul tehnic se află în pauză, iar jucătorii se pregătesc individual. La Sala Polivalentă s-a efectuat dezinfecția”, ne-a declarat președintele secției de handbal, Cristi Pătru.

Vineri, 25 septembrie tot lotul va efectua o nouă testare pentru Covid, înainte de a lua parte la al doilea turneu din cadrul Ligii Zimbrilor. Turneul se va desfășura din data de 4 octombrie, tot la Sfântu Gheorghe.

La Sala Polivalentă din Reșița efectuează antrenamente, în aceste zile, doar handbalistele de la CS Universitatea Reșița.