Universitatea Reşiţa – Mureşul Tg. Mureş 30-13, în primul meci al noului sezon în Divizia A, seria B

Universitatea Resita-Muresul Tg. Mures Divizia A etapa 1

Handbalistele de la Universitatea Reşiţa au debutat cu un succes în noul sezon competiţional al Diviziei A, seria B. În primul meci, sâmbătă, 19 septembrie, echipa pregătită de Cristian Busuioc a învins acasă pe Mureşul Târgu Mureş cu 30-13, la pauză 12-6. După câţiva ani în care a fost angrenată pe două fronturi, junioare şi senioare, Universitatea Reşiţa se axează din acest sezon numai pe senioare.
Antrenorul Cristian Busuioc a declarat la finalul partidei că nu se aştepta să câştige de o aşa manieră. El este mulţumit de modul în care au jucat fetele, mai ales în apărare. Pentru studentele reşiţene va urma un alt meci dificil, în deplasare, cu CSM Slatina. Partida din etapa a doua se va disputa miercuri, 23 septembrie.
Universitatea Reşiţa: Delia Roman, Andra Ioţa, Alexandra Popescu – Alexandra Dinu (8 goluri), Adriana Voina (7), Alina Cristea (3), Andrada Stamin (3), Claudia Baldovin (3), Irina Munteanu (2), Beatrice Kovari (1), Gianina Iung (1), Loredana Kovacs (1), Cătălina Dumitrescu (1), Raluca Buia, Alexandra Mihai.
(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles