Universitatea Reşiţa este liderul seriei E din Campionatul Naţional de handbal feminin al junioarelor 1

CS Universitatea Resita-Magura Cisnadiei

Handbalistele de la Universitatea Reşiţa au avut un program încărcat la sfârşitul săptămânii trecute. În campionatul junioarelor 1 seria E, reşiţencele s-au impus sâmbătă, 1 noiembrie, pe teren propriu cu 27-12 (16-7) în faţa celor de la CSS Craiova, în etapa a 5-a. Universitatea Reşiţa este lider în clasamentul seriei cu 21 de puncte, având şanse să meargă la turneul semifinal, a declarat antrenorul Cristian Busuioc.
În schimb, în campionatul Diviziei A de handbal feminin, Universitatea Reşiţa a suferit o înfrângere categorică duminică, 2 noiembrie, pe teren propriu, în faţa formaţiei Măgura Cisnădiei, în etapa a 7-a a seriei B. Oaspetele s-au impus cu 38-20 (19-8). Adversarul a fost unul puternic, a recunoscut Cristian Busuioc. Echipa Măgura Cisnădiei, care şi-a anunţat intenţia de a promova, are în componenţă nume sonore în handbalul feminin, între care cel mai cunoscut este al Roxanei Gatzel Han. În Divizia A seria B, echipa pregătită de Cristian Busuioc se află acum pe locul 5 în clasament cu 12 puncte.
Principala marcatoare de la Universitatea Reşiţa, în ambele jocuri, a fost Alexandra Dinu, care a înscris 11 goluri la junioare şi 9 la senioare.
sursa foto: csu-resita.ro
(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles