Un punct şi un strop de regret. CSM Reşiţa a încheiat nedecis meciul de la Slatina

CSM Reşiţa a obţinut un punct din meciul disputat la CSM Slatina în cea de-a 17-a etapă a Ligii a II-a de fotbal. Duelul de pe stadionul 1 Mai a fost unul viu disputat şi relativ echilibrat, cu puţine ocazii clare la cele două porţi. Raportul de forţe s-a schimbat în ultima jumătate de oră, după eliminarea a doi jucători din tabăra gazdelor: în minutul 62, Ionuţ Mitran a primit al doilea galben, iar patru minute mai târziu, John Mondragon a văzut direct roşu, după ce l-a lovit cu capul în figură pe Lascu. Din păcate, rossonerii n-au profitat de superioritatea numerică. Slatina s-a retras cu tot efectivul în apărare, iar reşiţenii n-au reuşit să penetreze defensiva gazdelor. Drăghiceanu a mai avut o şansă mare de gol în prelungiri – dar şutul său a trecut pe lângă poartă. S-a terminat 0-0, după un meci pe care rossonerii l-au dominat steril în ultimele 30 de minute. La final, antrenorul Reşiţei, Flavius Stoican, şi-a exprimat regretul pentru ratarea victoriei – dar a apreciat rezultatul ca echitabil.

“Noi ne doream într-adevăr să obţinem victoria – dar trebuie să fiu realist, am întâlnit o echipă bine așezată în teren și de aceea vreau să-l felicit pe antrenorul Daniel Oprescu. Un meci încrâncenat, fără prea multe ocazii de gol, care până la urmă s-a terminat egal. E un punct pe care îl punem în clasament. Asta este realitatea și cred că este un rezultat echitabil. Chiar dacă adversarii au jucat în inferitate la un moment dat, cu doi oameni mai puțin, au stat foarte bine în apărare. Greu i-am desfăcut, iar atunci când am făcut-o, o dată sau de două ori, nu am avut şansă. Îmi amintesc de șutul lui Drăghiceanu, dar e prea puțin. Se putea mai mult, dar adversarul a stat bine în teren și în prima repriză și în a doua, aşa că ne-a fost destul de greu.

Noi luăm fiecare meci în parte și orice punct este important pentru echipă, pentru moralul nostru. Da, dacă se poate, de ce să nu ajungem şi în playoff – dar obiectivul este menținerea în Liga a doua și vrem să ne consolidăm poziția. Jucăm fiecare meci cu gândul la victorie, dacă întâlnim un adversar pe care putem să-l dominăm, sau simțim că îl dominăm, încercăm să dăm cât mai multe goluri. Astăzi am întâlnit o echipă destul de arțăgoasă, o echipă bine așezată, și vreau să felicit gazdele pentru jocul prestat. Acum noi trebuie să fim atenți, pentru că ne așteaptă o partidă dificilă, vreau să ne refacem pentru meciul cu Buzăul. Avem o echipă solidă, mai ales pe teren propriu, avem un public care ne împinge de la spate și, cu siguranță, nu o să fie un meci ușor pentru cei de la Buzău. Va fi un meci echilibrat, fie ca echipa mai bună să câștige.”

Cu 24 de puncte, CSM Reşiţa se află deocamdată pe locul 9 al clasamentului – dar rossonerii mai pot fi depăşiţi de Steaua sau Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Cele două formaţii se vor înfrunta marţi la Bucureşti, în epilogul etapei cu numărul 17.
În runda următoare, pe 9 martie, CSM Reşiţa are meci greu acasă cu Gloria Buzău, una dintre fruntaşele Ligii a II-a.

sursa foto: FRF TV

Cele mai citite

Related Articles