Un egal cât o victorie. Handbalistele junioare III ale Liceului Traian Vuia din Reşiţa au revenit spectaculos în duelul cu fetele din Sebeş

Aflată la primul sezon oficial, formaţia de handbal  junioare III a Liceului Traian Vuia din Reşiţa câştigă experienţă cu fiecare meci disputat. Tinerele jucătoare au fost în weekend gazde în duelul cu fetele de la LPS Fleşeriu Sebeş. A fost o confruntare spectaculoasă şi interesantă, mai ales datorită evoluţiei scorului. La pauză, oaspetele conduceau cu 7 goluri, scor 15-8 – iar diferenţa era de opt goluri după primele 10 minute ale reprizei secunde! A urmat însă un sfert de oră incredibil, cu o revenire spectaculoasă a reşiţencelor. La ultimul fluier, tabela a indicat egalitatea la 24. Trebuie remarcat că deciziile controversate ale celor două arbitre desemnate să conducă acest joc au reuşit să agite spiritele în ambele tabere, duelul fiind umbrit de câteva momente tensionate. Despre joc a vorbit la final Eva Todoruţ, antrenoarea fetelor de la Vuia.

“Un meci nu doar cu emoții, ci și cu momente de suspans. Suntem două echipe relativ egale ca valoare și consider că arbitrajul  nu a fost la înălţime. A fost un haos total pe teren. Un meci dificil în care am revenit spre final – pentru că nu am mai avut nimic de pierdut. După câteva greșeli  din partea arbitrajului, dar şi din partea fetelor mele, scorul s-a dus mult în favoarea adversarelor noastre. Dar am reușit să le mobilizez pe fete și să să ne revenim, astfel încât într-un final să facem egal. Am fost extrem de supărată, cred că nu am mai fost așa de supărată de foarte mult timp. Consider că la acest meci ar fi trebuit niște arbitri puțin mai experimentați. Urmează să ne deplasăm în localitatea Mediaş, unde vom avea a 16-a etapă de campionat. O etapă pe care eu consider că ar trebui să o câștigăm – și am putea să o facem, dacă vom juca așa cum am jucat acum, în a doua repriză. Cred că ar fi trebuit să câștigăm şi acest duel cu Sebeşul – dar, ținând cont de ce a fost pe teren, poate că egalul a fost un rezultat bun pentru ambele echipe. Pe fetele mele le-am felicitat pentru partea a doua a jocului, în care s-au mobilizat și într-adevăr au jucat ca o echipă.”

De același autor

Related Articles