Un egal cât o victorie! CSM Reşiţa a scos un punct din duelul cu liderul CSC Şelimbăr

Punct mare pentru CSM Reşiţa, în ultima etapă din această toamnă competiţională! În runda a 15-a, fotbaliştii rossoneri au evoluat în deplasare, la Sibiu, contra formaţiei CSC Şelimbăr, liderul Ligii a II-a. Elevii lui Flavius Stoican au început curajos şi au reuşit deschiderea scorului în minutul 7, prin Andrei Burlacu, care a finalizat cu gol o frumoasă acţiune personală.

Gazdele au restabilit egalitatea în minutul 20, prin Marvin Schieb, şi au preluat conducerea după pauză, graţie golului semnat de Valmir Berisha, care a trimis în plasă mingea respinsă de portarul Rus după un şut bun al lui Năstăsie.

Scorul final, 2-2, a fost stabilit de rossonerul Marian Drăghiceanu cu două minute înainte de expirarea timpului regulamentar. Golul său, un vole superb de la circa 13 metri, a trimis mingea în vinclul porţii adverse. La final, antrenorul CSM-ului, Flavius Stoican, şi-a lăudat elevii pentru dăruire.

„Cred eu că este un rezultat echitabil. Au fost momente bune și de partea noastră, au avut și ei momentele lor. Una peste alta, vreau să felicit jucătorii pentru acest parcurs, pentru că nu ne-a fost ușor – dar important este că am terminat acest an cu bine, cu un joc solid. Se poate și mai bine, sigur mai avem mult de muncit, pentru că vrem să fim echipa care conduce jocul, care conduce ostilitățile și să ne creăm multe ocazii – pentru că îmi place să jucăm pe atac.”

Principalul CSM-ului şi-a exprimat convingerea că, după seria bună din finalul sezonului de toamnă, salariile vor fi deblocate de conducerea clubului reşiţean.

„Cu siguranță da, pentru că a fost o decizie pe care noi am respectat-o, ne-am văzut de treabă. Nu a fost ușor, dar a fost decizia lui Cristian Bobar – şi, până la urmă i-a ieșit. Glumind acum, cred că știe ce are în curte, adică niște băieți care pun suflet. Într-adevăr, după muncă, și răsplată.”


Până la etapa a 15-a, Şelimbărul primise doar 6 goluri. După Steaua, Reşiţa e a doua echipă care marchează două goluri în poarta liderului de toamnă. În ultimele patru etape, rossonerii reşiţeni au un bilanţ foarte bun: trei victorii şi un egal. Gruparea din Valea Domanului încheie sezonul de toamnă cu 20 de puncte.

CSC Șelimbăr: Al. Roșca – Palmeș (cpt.), Natea, Crișan, Alexe – Panos, Moussinga (Lumbu 90+3′) – Monea, Soare (Rotund 73′), Schieb ( Năstăsie 39′) – Berisha (Călin 73′). Rezerve neutilizate: Mitrovic – Al. Luca, Drăghescu, Rob. Gliga, Babovic. Antrenor: Claudiu Niculescu


CSM Reșița: I. Rus – Bărboianu (Ndiaye 57′), Erico da Silva, Rimovecz – Gomboș, Dudea (cpt.), Fărăgău (Cristea 76′), Fota (Chera 71′) – Drăghiceanu, Burlacu (Negru 76′) – Lascu (Cip. Rus 57′). Rezerve neutilizate: Ct. Căpățână – Cega, Al. Sabău, Dolghi. Antrenor: Flavius Stoican

Cele mai citite

Related Articles