[ VIDEO-FOTO] Comandantul pompierilor din Caransebeş a mai cucerit o medalie la Naționalele Ministerului Afacerilor de Interne

1215

UPDATE:

La Cluj s-au încheiat joi, 15 iunie întrecerile Campionatului Naţional de Atletism şi Cros al Ministerului Afacerilor de Interne. Căpitanul Cosmin Ilie, comandantul Detaşamentului de pompieri din Caransebeş a obţinut în ultima zi a competitiei medalia de bronz în proba de 100 m plat.

Ieri, la săritura în lungime a luat aurul, cu o performanţă foarte bună, 6 metri şi 18 cm, care îi asigură participarea la Campionatele Mondiale din America, de la Los Angeles.

În clasamentul general, datorită acumulării celor mai multe puncte, angajaţii Inspectoratelor de Situaţii de Urgenţă au ocupat locul I, înaintea celor de la Inspectoratele de Poliţie.

Campionatul Mondial de Atletism și Cros rezervat angajaților Ministerelor de Interne va avea loc în perioada 6-17 august, în Los Angeles, Statele Unite ale Americii.

———————–

UPDATE:

La Cluj au loc de astăzi întrecerile Campionatului Naţional de Atletism şi Cros al Ministerului Afacerilor de Interne. La etapa finală este calificat şi căpitanul Cosmin Ilie, comandantul Detaşamentului de pompieri din Caransebeş pentru care competiţia de la Cluj este doar o etapă intermediară în vederea participării la Campionatele Mondiale din America.

 

Astăzi, în proba de săritura în lungime a ocupat locul I, cu o performanță de 6 m și 18 cm.

A fost urmat de reprezentantul ISU Constanța cu 6 m și 08 cm și de cel al CMJ Cluj cu o săritură de 5 m și 50 de cm. Mâine, urmează calificările și finalele în proba de 100 m.

sursa foto: Ilie Cosmin

Cristina Corocan

——————

La Cluj va avea loc de miercuri, 14 iunie Campionatul Național de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor de Interne.

La etapa finală este calificat și căpitanul Cosmin Ilie, comandantul Detaşamentului de pompieri din Caransebeş pentru care competiția de la Cluj este doar o etapă intermediară în vederea participării la Campionatele Mondiale din America.

Căpitanul Cosmin Ilie, comandantul Detașamentului de pompieri din Caransebeş a declarat pentru Radio Reșița:

”M-am calificat datorită faptului că în proba de săritura în lungime am sărit 6 metri și 13 cm, la grupa de vârstă 35-45 ani. Întrecerile sunt strict axate pe cros și atletism: săritură în lungime, viteză, 1500 metri și alergare în teren variat pe o distanță de 6000 de metri. Obiectivul meu este să ocup locul I, întotdeauna m-am dus la o competiție cu acest țel. Sper să-mi și iasă!”

Miercuri dimineața va avea loc prima probă pe stadionul din Cluj.

Campionatul Mondial de Atletism și Cros rezervat angajaților Ministerelor de Interne va avea loc în perioada 6-17 august, în Los Angeles, Statele Unite ale Americii.

[EXCLUSIV] Mărturia unui pompier: „Nu este suficient să ai curaj. De nenumărate ori mă întreb dacă am făcut tot ce se poate”

Cristina Corocan