[UPDATE] Ovidiu Berceanu este medaliat cu aur la “Centura de Aur – Nicolae Lica”

Ovidiu Berceanu si antrenorul Adrian Marcut

Pugilistul Ovidiu Berceanu de la CSM Reşiţa a cucerit sâmbătă, 22 noiembrie, medalia de aur la categoria 49 kg, în gala finală a turneului internaţional “Centura de Aur”, desfăşurat la Chiajna. În ultimul meci, boxerul reşiţean l-a învins, la puncte, pe Dmitro Zamolaev din Ucraina, iar în semifinale a eliminat un pugilist din Rusia, ne-a informat antrenorul Radu George.

La cea de-a 39-a ediţie a competiţiei Centura de Aur, au mai participat doi pugilişti reşiţeni: Andrei Dragomir la categoria 56 kg şi Alexandru Bibiricea la 75 de kg.

***

Un pugilist reşiţean va boxa vineri, 21 noiembrie, în semifinalele competiţiei internaţionale „Centura de Aur”, care se desfăşoară la Chiajna. Ovidiu Berceanu, la categoria 49 de kg, va urca în ring vineri după amiază, în a doua gală care este programată să înceapă la ora 17. Pugilistul reşiţean va încrucişa mănuşile cu reprezentantul Rusiei.

Ceilalţi doi boxeri de la CSM Reşiţa, Andrei Dragomir- categoria 56 kg şi Alexandru Bibiricea la 75 de kg, au fost eliminaţi din competiţie joi, ne-a informat antrenorul sportivilor Radu George. Finalele sunt programate sâmbătă.

Turneul internaţional de box „Centura de Aur” a debutat în 1972, iar acum a ajuns la ediţia a 39-a, care poartă numele singurului campion olimpic la box din România, Nicolae Linca. Meciurile de la „Centura de Aur” sunt un criteriu de calificare şi pentru competiţiile majore.

sursa foto: csmresita.ro

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles