Turneul Masters 1000 de la Shanghai

Lleyotn HewittÎn această săptămână se desfășoară penultimul turneu de categorie ATP Masters 1000. În cursul zilei de marți se vor duela printre alții Lleyotn Hewitt (foto), Grigor Dimitrov, Richard Gasquet sau Milos Raonic. Ultimii doi se află într-o formă bună și pornesc cu prima șansă în duelurile cu Vasek Pospisil și respectiv, Michal Przysiezny.

Atât Raonic, cât și Gasquet trag tare pe finalul acestui sezon pentru a prinde un loc calificant pentru Turneul Campionilor de la Londra. În cadrul competiției de final de an vor lua startul doar primii 8 jucători clasați în topul mondial. În acest moment, francezul ocupă locul al 9-lea în ATP Race, în timp ce canadianul a urcat pe locul 10 după finala reușită săptămâna trecută la Tokio.

În celelalte două meciuri oferite de Digi Sport se vor înfrunta Lleyton Hewitt și Andreas Seppi, dar și Kei Nishikori și Grigor Dimitrov. Veteranul australian va avea mult de furcă în fața italianului pe care l-a bătut doar de trei ori în cele cinci întâlniri anterioare.

Dacă partida dintre Hewitt și Seppi propune duelul jucătorilor cu experiență, în celalalt meci se vor înfrunta doi sportivi în plină ascensiune. Grigor Dimitrov a uimit lumea tenisului după victoria izbutită în fața lui Djokovic la Madrid, însă după aceea rezultatele au întârziat să mai apară. El îl va înfrunta pe niponul clasat pe locul 17 în ATP Race și care are nevoie de o calificare în fazele finale la Shanghai pentru a mai spera la primele 10 poziții.Sursa:Digi Sport.

De același autor

Related Articles