[FOTO] Turneu in memoriam handbaliștilor reșițeni

DSCF83022 Martie

Toate echipele invitate au venit la Turneul de handbal “Old Boys”, ediția a IV-a, organizat in memoriam foștilor handbaliști reșițeni.

Echipele au fost împărțite în două grupe. Din Grupa I au făcut parte Old Boys Arad, HC Orșova și Unirea Sânnicolau Mare. Grupa a II-a este alcătuită din Old Boys UCM Reșița, Știința Lovrin și Unirea Drobeta Turnu Severin.

Echipa reșițeană îi are în componență pe: Lupșa, Ciati, Panfil, Lupu, Popescu, Carboan, Dîl, Cristescu, Mehedințeanu, Rațiu, Stanciu, Năsturel, Bote, Caracoancea și Anghelina.

Nu a  existat un clasament oficial. Toate formațiile au fost recompensate cu diplome și cupe de același fel.

Rezultatele consemnate în meciurile din grupe:

Old Boys UCM Reșița- Unirea Dr.Tr.Severin 19-14

HC Orșova- Unirea Sânnicolau Mare 13-23

Old Boys UCM Reșița- Știința Lovrin 27-15

Old Boys Arad- Unirea Sânnicolau Mare 25-16

Știința Lovrin- Unirea Dr.Tr.Severin 18-20

Old Boys Arad- HC Orșova 16-8

Pentru locurile 5-6:

HC Orșova- Știința Lovrin 22-19

Pentru locurile 3-4:

Unirea Sânnicolau Mare- Unirea Dr.Tr.Severin 15-12

Pentru locurile 1-2:

Old Boys Arad- Old Boys UCM Reșița 13-20

Competiția a fost organizată de Asociația Județeană de Handbal Caraș- Severin, cu sprijinul Consiliului Județean Caraș-Severin, Primăriei Reșița, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Caraș-Severin și cu aportul unor sponsori.

27 Februarie

Asociația Județeană de Handbal Caraș-Severin organizează duminică, de la ora 9.00, la Sala Polivalentă din Reșița un turneu memorial. Competiția, ajunsă la ediția a patra, nu are un nume deoarece va cinsti amintirea tuturor hanbaliștilor care au jucat la Reșița și au trecut la cele veșnice.

Au fost invitate să participe Unirea Sânnicolau Mare, Old Boys Arad, Știința Lovrin, HC Orșova, Drobeta Turnu Severin și o echipă formată din foști handbaliști reșițeni. Vor fi două grupe a câte trei echipe și nu se va face un clasament, fiecare formație va primi câte o cupă.

Ascultați declarația președintelui Asociației Județene de Handbal Caraș-Severin, Gheorghe Năsturel:

(Daniel Babun)

Cele mai citite

Related Articles