TROFEUL INTERREGIO din Băile Herculane a fost câștigat de… spectacolul handbalistic!

756

La Sala de sport ALEXANDRU DUICU din Băile Herculane s-au încheiat astăzi jocurile din cadrul TROFEULUI INTERREGIO la handbal juvenil, echipele participante fiind înscrise la două categorii de vârstă : junioare V și baby handbal!

Câmpul de joc al sălii de sport a fost împpărțit în două terenuri de joc, astfel încât s-au desfășurat două meciuri simultan, pentru ca echipele participante să aibe cât mai multe jocuri în cadrul competiției! A contat doar spectacolul handbalistic și dăruirea micilor jucătoare care au intrat pe teren și au luptat pentru fiecare minge, pentru a aduce victoria de moral a echipei lor!
Competiția s-a încheiat cu o frumoasă festivitate de premiere, în cadrul căreia primarul orașului Băile Herculane – Cristian Miclău, viceprimarul Ștefan Peneșel și președintele ACS Băile Herculane – prof. Toma Drăgoiu au înmânat fiecărei echipe prezente câte o cupă și o diplomă, care să răsplătească efortul depus pe parcursul celor două zile de competiție de micile handbaliste!

Cum a fost simțită atmosfera competiției în teren și pe marginea terenului, am aflat de la câțiva dintre cei implicați direct în desfășurarea întrecerii :

Maria TOROK – antrenor ACS TOROK Rm.Vâlcea :

Florica Galovici – antrenor LPS BANATUL Timișoara :

Bianca Oprițescu – antrenor HCM Craiova :

Răzvan LEUCA – președintele ACS LEU Giarmata :

Andreea Alesia VEGA (ACS TOROK Rm. Vâlcea) :

Maria Rebeca STOICA (HCM Craiova) :

Anda Maria BODIU (ACS LEU Giarmata) :

Gheorghe NĂSTUREL – președintele Comisiei de arbitrii din cadrul AJH Caraș-Severin :

prof. Toma DRĂGOIU – președintele ACS Băile Herculane și organizatorul competiției :

Arbitrii acestei competiții au fost : Gheorghe Năsturel, Constantin Milcu, Eugen Lupu și Mirel Șerban.

Ediția din acest an a TROFEULUI INTERREGIO 2018 a fost organizat de ACS Băile Herculane, cu sprijinul Asociației Județene de Handbal Caraș-Severin, Primăriei și Consiliului Local Băile Herculane, sub egida Federației Române de Handbal.