Masters
Campionatul Balcanic de Atletism Master s-a desfăşurat în perioada 19-21 septembrie, la București. Pentru România a concurat şi o reprezentantă a Caransebeșului, profesor Floarea Pascal  de la Colegiul Național Pedagogic „C.D. Loga” din municipiul de pe Timiş şi Sebeş.  Ea a avut o evoluţie remarcabilă obținând trei titluri de campion balcanic și corectând două recorduri naționale.

În proba de aruncare a discului, la categoria +45 de ani a câștigat medalia de aur cu o aruncare reuşită ce a măsurat 34, 25m, performanță ce constinuie un nou record național. La aruncarea ciocanului și-a adjudecat titlul balcanic și a corectat din nou recordul național cu o aruncare de 22,66m, iar la aruncarea greutății s-a impus câștigând medalia de aur cu performanța de 9,72m, ne-a informat soţul atletei, prof. Adrian Daniel Pascal.

Ca urmare și a efortului şi rezultatelor reuşite de profesor Floarea Pascal, la această ediție a Campionatelor Balcanice de Atletism Master, România a ocupat primul loc în clasament în întrecerea feminină. Campionatului Balcanic de Atletism – Masters 2014 a fost organizat de Federaţia Română de Atletism, prin Comisia Atleților Veterani, în parteneriat cu Romanian Masters Athletics.

Sursa foto: www.evaa.ch

(Daniel Babun)