Tinerii karateka din Reşiţa, fruntaşi la Cupa Dacicus!

Tinerii karateka din Reşiţa se întorc cu rezultate foarte bune de la Cupa Dacicus – competiţie desfăşurată la Orăştie sub egida Federaţiei Române de Arte Marţiale şi a Departamentului de Karate I.K.U.

355 de sportivi de la 33 de cluburi din ţară au concurat pe 4 tatami, în probele de kata, kumite, kata echipe. Cei mai mici competitori  s-au întrecut în proba de kihon si la tehnici aplicate pe manechin.

          Cercul de karate de la Palatul Copiilor RESITA, coordonat de prof. Zoltan Lipan, a participat cu 21 de sportivi, din care 9 au fost începători. Micuţii aflaţi la început de drum sunt însă foarte serioşi la antrenament şi au execuţie corectă a tehnicilor, astfel ca au fost selectati să participe.  Iar începătorii au răsplătit încrederea antrenorului, câştigând medalii atat la kata cat şi la kihon.

          La finalul competiţiei, Palatul Copiilor Reşiţa a urcat pe treapta a II-a in clasamentul general (apartinand cluburilor din afara departamentului IKU), celelalte doua cluburi fiind din Timisoara. Au fost premiate primele trei cluburi din cadrul IKU si primele trei cluburi din afara departamentului. De mentionat că atât taxele de participare cât şi deplasarea sportivilor au fost suportate în totalitate de părinţi.

          Pe lângă profesorul  antrenor Zoltan Lipan, au mai fost alături de sportivii reşiţeni sempai Sandra LIPAN si Viorel ENASEL , care au supravegheat, îndrumat şi susţinut sportivii de pe margine.

          Reprezentanţii Palatului Copiilor din Reşiţa: RAICU  PATRICK  EMANUEL, MĂRUSCĂ  DENIS  PETRU, LAȚCU  IOANA  MARIA, URDEI  VICTOR  ȘTEFAN, LENGHYEL  DAVID  ANDREI, PETRESCU  ROXANA SIMONA, LENGHYEL  ALEXIA, NICA  CLAUDIA  MARIA, MACAMETE  ALBERT, SZUIOGAN  DARIA  MARIA, BURSUC  PETRU,  STANCA  MIHAELA  NICOLETA, MĂCIUCĂ  PATRICIA  MIHAELA, FIZESAN  VALENTINA  COSMINA, WETTORI  MAIA  SONIA, DERIUȘ  ALEXIA  ȘTEFANIA, RAȚĂ  MARIA , PERESCU  VLAD  MIHAI, BODÎRLĂU  LAVINIA  ȘTEFANIA, GAROIU  LAVINIA  ELISA, RATA  DAVID.

Cele mai citite

Related Articles