Timișoreanul Alexandru Pelici nu mai continuă ca selecţioner al lotului naţional de juniori U 19

Alexandru Pelici şi Daniel Mogoşanu au decis să nu mai continue ca selecţioneri ai echipelor naţionale de juniori Under-19, respectiv Under-18, a anunţat, miercuri, Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

Contractele celor doi tehnicieni expiră la finalul lunii aprilie, dar aceştia au solicitat ca angajamentele lor să nu fie prelungite, precizează sursa amintită, notează Agerpres.

Alexandru Pelici a preluat banca tehnică a reprezentativei U19 în septembrie 2022, reuşind calificarea la turul de elită din primăvara acestui an. Tricolorii au ratat calificarea la turneul final, după 3-1 cu Irlanda de Nord, 0-4 cu Norvegia şi 2-4 cu Franţa la mini-turneul din martie.

Daniel Mogoşanu a activat ca selecţioner la loturile naţionale de juniori ale României din iulie 2017, atunci când prelua reprezentativa U16. El a pregătit în ultima perioadă echipa Under-18 a României, care în toamnă va promova la categoria de vârstă Under-19 şi va debuta în calificările pentru Campionatul European din 2024.

În ultimele meciuri ale echipei sub comanda lui Mogoşanu, România a pierdut de două ori în faţa Italiei, cu 1-3 şi 0-2, luna trecută, în Peninsulă.

sursa foto: Agerpres

Cele mai citite

Related Articles